loppisfynd

Veckans loppisfynd: en citronpress

citronpress i glas

Jag handlar ju en hel del på både auktion och loppis – det har säkert inte undgått någon. Så jag tänkte visa upp ett loppis- eller auktionsfynd varje torsdag här på bloggen under rubriken ”Veckans loppisfynd”.

Idag visar jag en fantastisk liten sak: en citronpress. Det har jag aldrig haft någon förut – jag har aldrig pressat citroner och limefrukter genom att trycka ihop den med händerna. Men jag märkte att jag fick ut mycket mer saft med hjälp av denna. Har du en citronpress?

Det var dessutom ett riktigt superfynd eftersom den låg i en låda med andra grejer som jag köpte. Så det var först när jag kom hem och gick igenom lådan som jag fick se denna oumbärliga pryl. Då blir man glad! 

Spara

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Elvira 17 februari, 2011 at 07:14

  Åhh, det är så härligt när man gör de där loppisfynden, det bästa som finns helt enkelt. Jag ska nog också ta och söka efter en citruspress, känner att vårt kök saknar en sån.

  Ha en bra Torsdag!

  Kram Elvira

 • Reply popetotrora 17 februari, 2011 at 07:34

  Vad kul att få lite av dina loppisfynd varje vecka! 🙂 Citronpressen är Jättesöt!

 • Reply MARÄNG FORM 17 februari, 2011 at 08:01

  Jag skulle nog också behöva en sån. Brukar också pressa med handen, men det känns som att det är mycket av saften man missar då!
  Bra omedvetet fynd! 🙂
  /Elina

 • Reply Camilla 17 februari, 2011 at 08:04

  Jag har en liknande citruspress här hemma.. Men jag glömmer alltid bort den. Det är så lätt att bara klämma med handen 🙂 Jag kanske skulle ta fram pressen, och ha den när till hands istället för längst in i skåpet 😉

  Ha en härlig dag!!

 • Reply the shed 17 februari, 2011 at 08:24

  Jag har också en liknande. Men jag använder en elektrisk lite oftare, men den är inte lika snygg..

  Ha en bra dag, Tina

 • Reply Therese 17 februari, 2011 at 08:52

  Hej.. Vilken underbar citronpress, ännu bättre när den bara följde med så att säga..=) Ha en fin dag!!

 • Reply Annelie 17 februari, 2011 at 10:01

  Visste inte att det fanns såna,va kul och riktigt fin är den oxå…Å du tårtan du har i förra inägget..Men hallelulja vad goood den ser ut..Känner nästan tvånget att baka en till helgen..haha…Kommer att se ut som en flodhäst i sommar,tur att man har pool på gården..:))
  Önskar dig en riktigt bra dag nu…Kram/Annelie

 • Reply FaB Keramik 17 februari, 2011 at 14:00

  Snygg! Freeeesch bild!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.