Uncategorized

Vegetarisk snabbmat

Jag fräste lite morötter, squash, bönor och vitlök i olja, salt och svartpeppar.

Här kommer ännu ett inlägg om snabbmat i nyttig bemärkelse – något som jag gillar. En omelett är otroligt enkelt att slänga ihop och att sedan bara fräsa till lite grönsaker och servera på toppen blir både enkelt, gott och nyttigt.

 

Enkel omelett

4 st ägg
4 msk mjölk eller grädde
salt och svartpeppar

Vispa ägg, vatten, salt och peppar lätt, i en bunke med en vanlig visp eller gaffel. Häll smeten i en oljad stekpanna och stek på lagom värme, rör försiktigt i smeten emellanåt. Vänd omeletten när smeten gräddats till en fast konsistens.

//Sofia ♥

Fler recept hittar du på min receptsida.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply Vitsippan 22 augusti, 2012 at 07:17

    Hej Sofia !

    Lät bra. Själv gör jag ofta pytt av squash,spetspaprika, rödlök sojabönor,böngroddar,vattenkastanjer,vitlök mycket persilja puttrar ihop med paprikapulver+chili.Oj nu blev jag sugen på det idag.

    Äter inte heller kött.

    Kram Mi

  • Reply cafenoHut 22 augusti, 2012 at 08:08

    It looks so delicious..
    Bon appetit…

  • Reply Anonym 22 augusti, 2012 at 08:40

    Tack!! Jag vill gärna laga mer vegetarisk men har så dålig fantasi så detta kom väl till pass.

    Anna K.

  • Reply Designe 22 augusti, 2012 at 08:52

    Åh, ser gott och fräscht ut! 🙂 Ser att du ska ha blogg-picknick! Va kul! 🙂

  • Reply Designe 22 augusti, 2012 at 08:57

    Först nu har jag sett dina magasin! Jättefina och så inspirerande! Va duktig du är!

  • Reply VisaLiza 22 augusti, 2012 at 09:32

    Mums! Ser verkligen gott ut!

  • Reply creando 22 augusti, 2012 at 10:25

    Gott! Det blir dagens lunch här:)

    Sv; kaklet är köpt på Marrakech design i Göteborg. 🙂

  • Reply No34 22 augusti, 2012 at 11:13

    Så färgglatt och gott! ha det bäst, kram Kate

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.