Livet

Vem är du?

 

Varje dag skriver jag inlägg här på bloggen som ger små glimtar om vem jag är. Ni är många som är här och besöker mig men jag har ingen aning om vilka ni är. En del av er lämnar fina, roliga, och peppande kommentarer. Men många är ni som inte gör det. Jag är så nyfiken på vem du är? Var bor du? Hur lever du ditt liv? Hur gamla är du? Vad jobbar du med? Vad pluggar du? Vad gör du när du är ledig? Vad ser du fram emot? Vad ska du göra idag? Svara vad du vill och om du vill. Det vore kul!

//Sofia ♥

PS. Använd anonym som alternativ i kommentarsältet om du inte har googlekonto.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

53 Comments

 • Reply Anonym 8 november, 2011 at 11:31

  Jag är en mammaledig förskolelärare som gärna kommer hit och "smygläser" varje dag. Jag älskar pyssel och bakning och tycker att du bjuder på mycket fint av den varan. Tack för inspirationen!!

 • Reply Mia 8 november, 2011 at 11:32

  Hej! Snart 33 årig tjej som bor i liten stad i Västergötland 🙂 Jag arbetar som handledare på ett ungdomsboende, vilket jag trivs kanon med! Älskar att pyssla här hemma, maken är snickare så jag får en del hjälp när jag behöver 🙂 Tycker det är skönt med promenader med hundarna också, läser en hel del bloggar och får en hel del inspiration från dessa 🙂
  Detta lät nästan som en kontaktannons 🙂 fast nu vet du lite om mig, jag tackar för inspirationen du ger genom din blogg!
  /Mia

 • Reply Marias Hörna - Njut av livet ♥ 8 november, 2011 at 11:33

  Ja vem jag är vet du ju..hi hi. Även om vi aldrig har träffats. Önskar dig en go dag och hoppas du får svar på din fråga. Kram Maria

 • Reply Anonym 8 november, 2011 at 11:45

  Det här är första gången jag skriver något här. Jag har dock tassat runt och kikat här länge. Jag är just nu mammaledig med min dotter på 8 månader. Jag har funderingar på att ta upp studierna till sjuksköterska efter ledigheten men jag har ännu inte bestämt mig. Jag är 32 år och bor med min sambo, vår lilla dotter och en hund som heter Snuff.
  Jag älskar dina recept, smarta tips och projekt.
  Min mormor hette också Hilda =)

  kramar från Sofie

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 8 november, 2011 at 11:49

  Jag är 31
  Jag jobbar med bygginformation
  Jag bor i en liten by utanför en mindre stad i mellersta Sverige
  Jag ser framemot att vårat kök ska börja byggas
  Jag är en pysslare av högsta slag
  Idag ska min mamma bjuda mig och min sambo på mat (lyx lyx)
  Jag gick hotell & restaurang på gymnasiet
  Jag älskar djur men är allergiker
  Jag har jorden dåligaste mathumör
  Jag har hemskt dålig humor

  Jag blir otrokigt glad och inspirerad av att titta in på din blogg Sofia!!!
  Kram på dig!!

 • Reply Anonym 8 november, 2011 at 12:05

  Jag bor i utanför Göteborg.
  Jag jobbar som brevbärare.
  29 år.
  Bor i kedjehus med min man och 2 hundar.
  Jag gillar att gå toklånga promenader i skogen med mina hundar och så löser jag gärna suduku.
  Jag ser fram emot att få bli mamma om 3 månader.
  Idag ska jag inte göra något vettigt. Bara njuta av min lediga dag.

  kram till dig från Andrea och tack för alla roliga och fina inlägg som du gör.

 • Reply Carin 8 november, 2011 at 12:26

  Hej Sofia! Du känner ju mig genom min blogg Carin i Finabo… Men bakom bloggen är jag en kvinna på 39 år bor i en liten by… Arbetar som ekonom… Älskar livet på landet och när jag har tid över pysslar jag gärna! För ett tag sedan gjorde jag något ganska ovanligt på bloggen… Lade upp ett kort på mig själv… http://carinifinabo.bloggagratis.se/2011/10/29/6543499-god-morgon-lordag/

  Här är länken om du är nyfiken!

  Ha en bra dag! Kram Carin

 • Reply Néa Grändhuset 8 november, 2011 at 12:28

  Jag jobbar på ett studieförbund i din närmast stad och driver även ett företag på halvtid, möbelomklädsel, på en annan ort. Besöker ditt samhälle ganska ofta. Fritiden tillbringar jag mycket med min airedaleterrier Harry.
  Kanske att vi springer på varandra den 26 november då det är loppis på SAIK……Ha det gott.

 • Reply Anonym 8 november, 2011 at 12:53

  Förstår att du är nyfiken på vilka vi är 😉 jag tror att jag har lämnat ngt spår efter mig här tidigare men det är helt klart dags igen! Jag är 24år, bor i ett underbart hus på landet utanför en lagom stor stad. Jag jobbar som barnledare i en kyrka, gillar pyssel och njuter av att ordna och odla i trädgården!
  Tack för att en ispirerande blogg och för att du hjälper oss anonyma att avslöja oss 😉
  /Linda

 • Reply vala 8 november, 2011 at 13:04

  Hej Sofia .Jag är sjuk pensioner :((,innan dess jobbade jag
  som tandsköterska och senare som förskollärare. Snart 60 år,bor i Stockholm ,älskar och läsa ,pyssla,vara ute i naturen .Älskar livet fast är sjuk men varje dag uppmanar jag mig för att vara positiv och vara glad för dem goda saker som finns i mitt liv (två underbara barn ).
  Det blev en hel historia:))
  Här i Stockholm skiner solen ,Ha en bra dag .
  Kram Farzaneh

 • Reply Lotta 8 november, 2011 at 13:33

  Jag är 54 år, ganska ny som bloggare. Driver lantbruk tillsammans med min man, har 3 utflugna barn, en 4-vägskorsning till hund annars inga djur. Älskar allt som har med natur att göra, foto och matlagning är ett stort intresse liksom resor och min trädgård. Jobbar i ett mindre storkök 2 dagar/vecka när jag har tid (jobbet hemma går först)och det är superkul då all mat lagas från grunden. Jag känner mig som en riktig livsnjutare som tar vara på livet för vi lever ju bara en gång (här iallafall??)

 • Reply Yosofine 8 november, 2011 at 13:49

  Du vet ju vem jag är, ja igenom bloggen iaf! Andra som inte känner till mig och mina tre pojkhjärtan kan ju kika in och säga tjena!

  Kramar

 • Reply Elinas inspiration 8 november, 2011 at 13:51

  Bor i en liten by på landet i hjärtat av Skåne med närhet till vacker natur i ett böljande (inte platt) skånskt landskap. Här bor jag i ett litet tegelhus med min sambo och våra två små flickor på 2 och 4 år. Jag har mitt jobb (inom information/utbildning/administration) i Malmö dit jag pendlar varje dag. Men det är skönt med en mix av både storstad och natur och jag uppskattar mycket att bo nära djur och natur. På fritiden ägnar jag så mycket som möjligt av min tid åt familjen så försöker jag komma ut och springa en till två gånger i veckan. Om det finns mer egentid kvar så pysslar jag gärna o fixar o donar i huset eller trädgården. Det var en glimt av mig. Kram Ann-Sofie

 • Reply Skattelyckan 8 november, 2011 at 14:27

  35 årig tjej som bor utanför samma samhälle som du.Blev nyfiken på din blogg efter att ha läst en artikel om dig. Har två barn och älskar att pyssla och fixa på vår gård.Föräldraledigheten är slut och jag står i valet o kvalet om vilken väg jag ska ta i arbetslivet. Blir alltid så glad av dina ljusa och färgglada inlägg.

 • Reply Ardisia 8 november, 2011 at 14:54

  Hej =) Jag är ju ofta här inne, men alltför sällan lämnar jag ett spår efter mig… Lite om mig:
  31år. Bor i Borås och jobbar som sjuksköterska på BB men är just nu 50% mammaledig. Jag älskar djur, vi har tre katter och så hyr jag en häst 3ggr/vecka. Annars läser jag på fritiden, pysslar, donar, fixar och målar. Älskar gamla vackra ting och springer jämnan på loppisar =)
  Blir oerhört inspirerad av din stil!
  Kram Mia

 • Reply Kia 8 november, 2011 at 15:10

  Hej Sofia!
  Jag är en 33 årig tjej, mamma till 3 tjejer på 13, 7 och 4 år. Sambo med mannen i mitt liv och vi firar 15 år tillsammans nästa vecka med förhoppningsvis en resa till London.
  Vi bor i ett halvtimmerhus i Stockholmsskärgård som vi halvt byggt om. Jobbar halvtid som ekonomiassistent resten hemma med min framtida hobby/jobb verksamhet.

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

 • Reply Sofia - Sofias Inredning 8 november, 2011 at 16:49

  Hej Sofia!
  Jag är 24 år och bor i hjärtat av Alingsås. Arbetar i färgbutik men just nu har jag ett avbrott för att utbilda mig under ett år till möbeltapetserare på Nääs Fabriker. Har pojkvän men bor ensam i min renoverade etta och älskar allt som har med inredning och loppis att göra 🙂

 • Reply Anonym 8 november, 2011 at 17:59

  Var bor du? – Jag bor egentligen i Uppsala, men just nu bor jag i Nairobi, Kenya. Jag har en blogg bla för att folk därhemma ska kunna hålla koll på vad jag och min fästman har för oss här nere – http://www.sarapunktcom.se. (jag heter Sara) Bloggen är en "klicka på rubriken för att läsa hela texten/inlägget"-blogg. 🙂

  Hur lever du ditt liv? – Jag lever det gärna och mycket, med inredning, funderingar och pyssel!

  Hur gammal är du? – Jag är 26 år.

  Vad jobbar du med? – Jag är utbildad inom Socialomsorg med inriktning på Barn och Ungdom. Dvs jag är som en Socionom, men med mycket mer inriktning, psykologi och medicinsk vetenskap i ryggsäcken. Ska söka jobb när vi kommer hem till Moder Svea igen.

  Vad gör du när du är ledig? – Läser bloggar! Jag är en 100%-ig blogg-o-holic.

  Vad ser du fram emot? – att få hålla om min brorson igen. Han växer alldeles för snabbt medan jag är borta.

  Vad ska du göra idag? – idag har jag hållt mig hemma då det är lite orolig i Nairobi för tillfället och jag inte bör/får gå utanför campuset vi bor på i onödan. Är aningens rastlös nu och klättrar i princip på väggarna. 😉

  Varför läser jag din blogg sa du? 😉 Jo, för att jag absolut älskar din stil, dina recept och dina pyssel. Jag avgudar också dina/era tapeter… önskar mig dem en dag i framtiden.

 • Reply Monica 8 november, 2011 at 18:05

  Hejsan,
  jag får välan vara den första som representerar Finland 🙂
  Jag är snaaaart 50(fyfanken)
  jobbar som mottagnings sköterska på en privat läkarcentral i södra Finland.
  Det tar mej 40min. att köra till H:fors.
  Har i veckan fått mitt första barnbarn, visst är livet ljuvligt!

  Bor själv på landet med min sambo i huset vi byggt själv för några år sedan. Inreder och stökar på.

  Läser alla dina inlägg och använt några av dina resept 😉

  Det var jag det,
  ungefär iallafall 😉
  Ha det bra
  Monica

 • Reply Emilia 8 november, 2011 at 18:26

  Jag läser varje dag och lämnar ju små kommentarer lite då och så 🙂 Är lärarstuderande som snart är färdigutbildad!! 🙂 Ser fram emot att börja arbeta på riktigt!!
  Sambo med min fina Rikard, vi bor i en härlig tre som vi älskar!

  Ja… hihi! Gillar din blogg skarpt!!
  Kramkram

 • Reply Finurliga Fröken 8 november, 2011 at 19:26

  Jag tror att du har lite koll på vem jag är eftersom jag läst här ett tag, lämnar kommentarer och får kommentarer tillbaka av dig. Men jag är 27 år och bor i östergötland. pluggar till högstadielärare och kämpar mot mitt eget psyke och min svaga kropp. Älskar att vara med min son, fotografera, pyssla med allt möjligt, baka och laga mat och fotografera. Kram

 • Reply Anonym 8 november, 2011 at 19:36

  Hej,

  Jag är en tjej, 25 år. Bor i ett rekkehus på en liten ort utanför Oslo. Vi har ingen bil, så vi försöker göra allt kollektivt, men det är inte helt lätt alltid när man bor på landet, även om vi har en väldigt bra tågförbindelse till Oslo. Pluggar till statsvetare och ska förhoppningsvis vara klar i maj. Lämnade in min sista hemtenta igår, så idag har jag varit ledig och städat, nu är det bara masteruppsatsen kvar. Saknar Göteborg och hoppas flytta tillbaka om några år. Försöker få barn, men det går inget vidare. Idag har solen lyst för första gången på evigheter. Tycker om att göra om möbler och älskar era tapeter. Önskar vi hade haft ett hus där de passat, fast vårt "hus" är också fint – efter massor av jobb. Igår var jag på mitt första secondhandbutiksbesök, eller bruktbutikk som det heter i Norge, sen vi flyttade till Norge för snart två år sedan. Jag hittade inget, men nu vet jag var den ligger iaf. Hoppas att du har det bra!! 😀

 • Reply Anonym 8 november, 2011 at 19:44

  Mitt namn är Helena – 27 år gammal, hittade dig via styleroom. Är galet förtjust i ditt hem. När jag sedan läste bloggen blev jag ännu mer förtjust. Du är pysslig och finurlig och ger fantastiskt bra inspiration! Inspiration jag behöver då vi flyttat till hus (1,5 år sedan och inte hittat riktigt "oss" ännu) och att jag är mammaledig och behöver fylla dagarna med något kreativt 🙂

 • Reply Ljuva Lantliv 8 november, 2011 at 20:09

  Hej, första gången jag är hos dig! Så fin din blogg är, länkar till dig med en gång från mig. Kommer definitivt att kika in igen! Själv har jag en blogg som heter Ljuva Lantliv, är 34 år gammal och mamma till tvillingarna Liv och Viktor, 10 månader gamla.
  Kram till dig!!
  /Anna

 • Reply Anette Ryan 8 november, 2011 at 20:14

  Du känner ju till mig lite från min blogg From Avenue to Boulevard men här kommer lite fakta.

  *Anette Ryan
  *Utanför Melbourne i Australien
  *Lever med man och två små tjejer. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda drömhus för en vecka sedan.
  *46år
  *Hemma med mina barn men jobbade tidigare som lärare när jag bodde i Sverige
  *Ingenting!
  *Pysslar, scrapbooking,leker med barnen, påtar i trädgård, reser och fotograferar
  *Att nu få bo in mig i vårt nya hus , göra i ordning där och få igång en härlig trädgård
  *Snart ska jag gå och sova 😉

  Det var kul att skriva en lista om mig själv 🙂
  Någon som vill veta lite mer, kom och hälsa på http://www.stuganioz.blogspot.com

  Kram Anette 🙂

 • Reply Helena, Craft & Creativity 8 november, 2011 at 20:32

  Jag bor i Vallentuna, norr om Stockholm, i en tvåplansvilla från 1947 med man och två döttrar. Jag älskar inredning, pyssel, fotografering och färg och form i allmänhet. Arbetar med grafisk formgivning och har mitt eget företag. Började blogga ganska nyligen (sen i starten…) och tycker att det är vansinnigt roligt och inspirerande. Och…. jo, just det… jag gillar verkligen Hildas Hem! 🙂

 • Reply Pysselgumman 8 november, 2011 at 21:02

  Jag är en 39-årig jämtländska som gillar att snickra och måla! Jag har man och en, i morgon, 8-årig son. Jag älskar min familj över allt annat! Jag jobbar som gymnasielärare i samhällskunskap, religion och historia, men har också ett företag som hyr ut lägenheter i underbara Åre och en liten webbutik.
  Tumlade in på din blogg genom någon annan blogg och fastnade. Har också köpt en fin familjekalender av dig som jag verkligen uppskattar.

 • Reply Johanna Stålros 8 november, 2011 at 21:58

  Aha det är så man ska göra för att locka fram dem;) Fina bild på er. Kram Johanna

 • Reply Fiffiga Systrar 8 november, 2011 at 21:59

  Vilken bra uppmaning! Vi har oxå många smygisar och visst undrar man vem de är!
  Vi är elin och emelie, 30 och 26 år. systemvetare och mammaledig från modebutik. Elin har två bonusbarn, tre katter och en golden valp + sambo.. emelie har sambo, 1 årig son och stora vovven Bosse. Är pysselnördar ut i fingerspetsarna och ser saker som de kan bli och inte hur de faktiskt ser ut! 🙂

  Hoppas du får en fin kväll sötaste du! kram från systrarna

 • Reply Anonym 8 november, 2011 at 21:59

  Hej!
  Jag är en tjej på 39 år som smyger runt på olika bloggar 😉 hamnar här ibland då jag går från andras länklista.
  Tycker du har en mysig blogg och ger mycket inspiration.
  Tror jag har sett ditt hem på styleroom också men är inte säker 😉

  Må så gott,kram!!

 • Reply Anonym 8 november, 2011 at 21:59

  Hej!
  Jag är en tjej på 39 år som smyger runt på olika bloggar 😉 hamnar här ibland då jag går från andras länklista.
  Tycker du har en mysig blogg och ger mycket inspiration.
  Tror jag har sett ditt hem på styleroom också men är inte säker 😉

  Må så gott,kram!!

 • Reply Maria 8 november, 2011 at 22:17

  Jag heter Maria, är 25 år och bor i Sthlm. Kommer från början ifrån en liten liten ort i småland, men gjorde ett stopp i Linköping i fyra år och pluggade till gymnasielärare, hoppade av och flyttade till Sthlm och började plugga ekonomi istället som jag blir klar med nu i jul.

  Jag och min pojkvän köpte ett hus i utkanten av stan förra hösten och i augusti flyttade han till Moskva för att jobba ett tag så nu försöker jag lära mig att ta hand om vårt hus själv ett tag. Har en goldentjej på snart 4 år som heter Ninja och som tack och lov gör mig sällskap 🙂

  Om jag inte pluggar så jobbar jag extra på en ekonomiavdelning på ett stort konsultbolag, gör resor till Moskva för att hälsa på pojkvännen, umgås med vänner, går på teater/bio/musikaler, surfar runt alldeles för mycket bland olika bloggar och försöker uppdatera min egen så ofta jag hinner och jag läser en massa böcker och tittar på en massa film!

  Just nu ser jag fram emot helgen när jag, pojkvännen och våra mammor ska iväg till en karibienkryssning en vecka. Ska bli skönt med lite semester innan det är dags att sätta fart med C-uppsatsen och planera allt inför julen som jag längtar efter oerhört mycket just nu!

  Tack för en härlig blogg!

  / Maria

 • Reply Knaada 8 november, 2011 at 22:28

  Kommer från Fabriken och gluttar lite på ditt superfina kök en sen tisdagskväll 🙂

  Har säkert sagt hej förr men jag gör det igen…

  32 år, trebarnsmamma om typ en eller två veckor. Grafisk formgivare och bloggar som KNAADA, Hej!

  Mvh
  KNAADA.se

 • Reply kajsa akterhag lyxell 9 november, 2011 at 05:53

  Jag är en student på 23 år från Västerås. Jag studerar medicin och psykologi och sen för att lätta upp de ämnena så läser jag språk också.

  Jag är gift sedan augusti förra året med Erik, jag kommer in hit varje dag för att få lite paus från allt plugg. Vilket funkar Väldigt bra!

 • Reply Vårt röda hus 9 november, 2011 at 06:35

  Jag kollar in hos dej med jämna mellanrum och kikar på alla dina fräscha ideér och recept! Vem jag är vet du nog redan! Och idag ska jag kratta löv i solsken:)

  Må så gott.
  Kram Eva-Mari

 • Reply Elvira Spekulerar 9 november, 2011 at 07:02

  39-årig fyrbarnsmorsa, maka och en glad figur (för det mesta), bor i Gästrikland, strax norr om Dalälven, jobbar på en IT-helpdesk, där jag halkade in på ett bananskal, bloggar på Elvira Spekulerar och tokgillar din blogg, för ditt fina hem, fantastiska bilder, din walk in closet to die for och för att du är du, en härlig inspiratör!

  Kram kram

 • Reply Kickan Style 9 november, 2011 at 08:06

  Jag är en 25 årig byggnadsingenjör.
  Bor i ett radhus med min pojkvän och katt, i en liten stad i Finlands skärgård.

  På vardagarna går jag på gym, fixar och inreder hemma, samt slappar i soffan med mina sambon!

  Andra hobbyn är även mode och resor!

 • Reply Anonym 9 november, 2011 at 08:59

  Hej Sofia!
  Vilken kul ide'!
  härligt att läsa om alla Goa läsare du har o det finns ju en anledning till det, underbara du 😉
  Jag är 30 år, bor i en (snart) underbar villa på 211 kvm, från 1910, jobbar med planeringen av renoveringen…flyttade in i juni 😉
  jobbar som ambulanssjuksköterska och har även förmånen att arbeta i en liten inredningsbutik på orten, såå kul! Håller även på att starta ett eget företag 🙂
  Bor här m min sambo och min lilla snäcka- golden retrivertik på 4 år.
  Läser din underbara blogg näst intill dagligen!

  Tack för all inspiration, tips och underbara idéer!
  stor kraam Sofia <3

 • Reply Snickaregården 9 november, 2011 at 10:11

  Hej, Jag är en glad värmländska och är 40, två barn och man. Är sjukpensionär med en wiplashskada.
  Älskar att fixa och dona i den mån jag orkar och är i stort sett dagligen in här hos dig.
  Älskar din inspiration.

  Kram Maria

 • Reply Jenny 9 november, 2011 at 10:13

  Jag är en pysslig, mammaledig, speciallärare från Finland som gärna tittar in med jämna mellanrum på din inspirerande blogg! I min egen blogg lägger jag upp bilder på inredning och pyssel jag gjort. Idag tillverkar jag etiketter till årets julklappar :).

 • Reply yllenystanet 9 november, 2011 at 11:16

  Hej Sofia,
  Ylvali här på 33 år som bor utmed kusten i det vackra Hälsingland. Jobbar till vardags som marknadsförare på ett stort bolag inom pappers-, och massaindustrin.
  Bor i ett hus (med stor hund, man och barn)som vi försöker renovera i gammal stil då huset uppfördes kring sekelskiftet.

  Gillar att kika in hos dig och få se bilder från ert vackra hus och inspireras av alla dina idéer och tips.

  Stora kramar,
  Yllet

 • Reply Emma 9 november, 2011 at 13:41

  Hej..

  Hittade din blogg nyss i och med tävlingen du har nu om en tavla men minns inte var jag hittade den tyvärr. Jag är en tjej på 26 år som bor i Nybro 3 mil Norr om Kalmar i Nybro har en son på 2 år. Tyvärr är man arbetslös men ska flytta nu till våren så man kan få dagis på obekväm arbetstid och komma igång och jobba igen !! När jag är ledig umgås jag med kompisar eller med min familj, gillar och shoppa gå ut och äta gå på bio och åka raggarbil med min underbara pojkvän. Jag ser fram emot den dagen mitt liv börjar igen nytt dagis nytt jobb och flytten. Och tills den dagen man har en riktig familj då man kanske har gift sig och skaffat fler barn. Och till den dagen jag har jobb och får ta lån med min pojkvän så vi kan fixa till hans hus som vi vill ha det . Idag har jag en barnfri eftermiddag då sonen är hos sin pappa 4 timmar så ska bara vila och ta det lugnt kan vara skönt ibland …

 • Reply ELIN 9 november, 2011 at 17:27

  Hej Sofia, jag hittade din blogg för inte allt för länge sedan men blev fast på en gång 🙂 Jag är 22 år och arbetar som barnskötare i Stockholm just nu men letar utbildningar för fullt! På fritiden lagar jag god mat med min pojkvän som är kock, bakar, pysslar och sörplar te. Älskar att umgås med familjen ute på landet som bor nere i Östergötland. Jag drömmer om ett eget hus på landet, typ det enda jag tänker på 🙂 och att få skaffa ett litet husdjur. Känns så tomt och ensamt att inte ha ett djur att komma hem till då jag är uppvuxen på en bondgård. Ja nu kanske jag ska sluta skriva 🙂 Men tack för inspirationen du ger genom din blogg.

  Önskar dig en mysig kväll! /Elin

 • Reply Helena N 10 november, 2011 at 09:00

  Hej Sofia!
  Jag är Helena 46 år och nästan alltid glad och positiv. (Det stod i Metro för ett tag sen att de som är så där oerhört positiva hela tiden lider av någon liten hjärnskada, och mina kollegor har kommit fram till att jag är en av dessa "skadade". Sen vet jag inte om min familj håller med om detta, hihi).
  Jag har varit tillsammans med Lasse i 22 år och i somras slog vi till och gifte oss. Vi har våra tjejer Emma 18 och Tessan 15 och vi bor i lägenhet i Solna.
  Jag och L springer ena stunden på en massa shower (möjlighet att gå på många olika genrep osv via mitt jobb på Wallmans) och i nästa stund sticker vi ut och fiskar, som är så himla rogivande.
  Och jag älskar din inspirerande blogg med pyssel, bak och allt vad du gör. Prenumererar så klart så man inte missar ett enda inlägg.
  Och jag själv bloggar ju lite smått om min vardag inne på min personliga "scen".
  Massa kramar till dig.

 • Reply Längtans Hem 10 november, 2011 at 13:58

  Hej Sofia!
  Nu var det länge sedan jag tittade in här, tiden har inte riktigt funnit… Vem jag är? Jag är en numer, ensamstående mamma till en 5-årig son som ofta syns i min blogg. Ensamstående för att jag precis ska separera och nu ska flytta igen. Vilket gör att jag igen, tar min tillflykt till Blogglandia för inspiration och "tröst". Tycker du visar så vackra bilder och jag tycker dina tavlor och ugglekalendern är übersöta!! Tack för alla vackra bilder du visar och för din härlig blogg!

  Stor kram!

 • Reply Anonym 10 november, 2011 at 22:10

  hej, jag heter Klara är 18 år, går estetiska-programmet med inrikting bild, och är väldigt intresserad av allt kreativt som går att hitta på denna jord. Bor hemma fortfarande, men längtar ihjäl mig efter ett eget ställe, och blir bara ännu mer sugen när jag kollar igenom din supermysiga blogg! Jag hittade hit för någon vecka sen och fastnade direkt, här kan man sluka i sig kreativitet! Keep up the good work, så har du en läsare här som inte kommer släppa i första taget. 🙂

 • Reply Anna 12 november, 2011 at 12:40

  Jag är Anna. 27 år. Bor i villa i Segeltorp med min sambo. Vi ska gifta oss i början av nästa år så det är lite mycket nu 🙂 Jag är guldsmed och jobbar som det på Efva Attling Stockholm. På fritiden älskar jag att ta hand om huset, baka, kolla på TV-serier och blogga. Förra helgen gjorde jag dina cake pops. De blev jättepopulära. Så tack! 🙂

 • Reply Allis 13 november, 2011 at 09:35

  Hej!
  Visst undrar man ibland vilka det är som tittar in på bloggen men inte lämnar kommentarer, kul idé detta!
  Jag tittar in här varje gång du lägger upp ett inlägg på fb där jag följer dig sen nåt halvår tillbaka tror jag, efter en tävling (?)
  Jag gillar din variation på bloggen, alltid nåt nytt antingen det är pyssel, bakat, odlat eller bara från vardagen.
  Är 47 år, bor med min man, hund och katt i ett stort gammalt hus i Hindås som ständigt fixas här eller där ;)) Har två underbara, vuxna barn som är utflugna sen flera år. Jobbar mitt i Göteborg som behandlingspedagog i ett utslussboende för män med långa atraff, verkligen jättekul jobb! Älskar att sy, pyssla, måla, baka, fixa med hus & hem och att resa när jag är ledig.
  Började blogga för tre år sedan då vi bodde i Spanien ett år och jag hade lite mer tid vid datorn 😉 plus att det var ett kul sätt att skriva om vardagen för nära och kära. Nu har jag fått många bloggvänner och har svårt att tänka mig ett liv utan bloggvärlden 😀
  Har samlat på mig en hel del av dina fina idéer under denna tid, tack för det och må så gott!
  Kram Allis

 • Reply Fru Sederblad 23 januari, 2012 at 11:07

  Angela Sederblad, 43-årig tvillingmorsa som är gift med världens bästa man. Pluggar grafisk formgivning samtidigt som jag är egen företagare och häst- och hönsfarmare i Sunnanå utanför Malmö. För det mesta är jag rödhårig, det är liksom min stil. Det kan hända att jag även är extremt hetlevrad, för jag tycker det passar bra ihop med min hårfärg. Envis som synden har jag varit några gånger i mitt liv, det tycker jag är en positiv egenskap. Maken hävdar att jag är den mest ordentliga människa han någonsin stött på. Tjurig är jag visst också. Och morgonpigg.

  Ge mig sol, värme och en klarblå himmel, skicka mig på resor runt hela jorden och jag är i paradiset. För övrigt gillar jag verkligen choklad, jeans, popcorn, P!nk, inredning, fotografering (självlärd klåpare), sushi och respekt. Humor, jag gillar humor också. Och Andreas Johnson, fast jag vill inte byta ut maken för det vore synd och skam. Galopphästar är det som håller mig vid liv eller kanske inte. Punkt slut.

 • Reply Tatjanis 5 mars, 2012 at 15:24

  Hej!
  Jag känner igen känslan, man vill gärna veta vem man skriver till, eller hur man nu ska utrycka det. VEm är så jag, ja det är ganska enkelt att berätta. Snart 36 år med man, dotter och en bonuspojke, bor i ett radhus från 50-talet i en Norrköping. Gillar inredning och pyssel och lite av varje och det är det jag fyller dagarna med. Just nu går den mesta tiden till lilltjejen som snart är ett halvår.

  När jag inte är hemma, ja då är jag och fikar eller tränar eller så ska jag väl en vacker dag tillbaka till jobbet. Civilingenjör i botten, har under föräldraledigheten bytt jobb så det blir en spännande start i slutet av detta år.

  Har en liten blogg som mer är som min dagbok, på något vis.. Det handlar liksom bara om nu och vad som händer eller vad jag tänker på. VÄlkommen att titta in!

  Tack för en smällkaramell bland bloggar, full av energi och inspiration 🙂

 • Reply Britta 9 mars, 2012 at 08:50

  Oj, är jag äldst här? Fyller 65 nästa vecka,men gillar din blogg,det är väl för jag känner mig så ung 😉
  P.g.a av värk,fibromyalgi, så kan jag ej motionera så de blir nog inga Chokladbollar till fikat.
  Igår gjorde jag ändå runda bullar-när dom jäst upp trycker man en grop med undersidan av ett glas,pensla bullen,och fyll sedan gropen med blåbärssylt,vanligt fika från Finland.
  Vi har fyra barn,bor på landet utanför Örnsköldsvik.Har haft hund o katt förut,men numera har jag fyra höns på sommaren,e så kul att hämta 4 stora bruna ägg varje morgon.

  • Reply hildashem.se 9 mars, 2012 at 08:58

   Ålder är bara en siffra. Du är varmt välkommen hit och jag uppskattar mycket att du gav en liten presentation av dig själv. Så härligt det låter med egna höns, det drömmer jag om i framtiden. Lyx med egna ägg 🙂
   Jag önskar dig en härlig fredag!

 • Reply Anonym 1 maj, 2012 at 16:48

  Kul att läsa din blogg:) Blev glad av den:) tillhör dem som tycker om att läsa det som är positivt. Hittade din blogg via Vita Verandan. Jag läser mycket inrednings- och trädgårdsbloggar eftersom de intresserar mig.

  Blir lite avundsjuk när jag ser hur långt våren kommit hos er, här ligger snön fortfarande djup över mina trädgårdsland.

  Birgitta vid Vindelälvens strand

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.