lantliv, Livet

Vill du följa med på utflykt?

I somras bjöd jag ju in till picknick här på bloggen, vilket blev supertrevligt – vi var ett gäng som aldrig tidigare setts men fann varandra direkt. Vi babblade och fikade och pratade då om att det borde ske fler träffar. Och i samråd med Anna, som var med på picknicken, har jag nu planerat en shopping-utflykt. Alla är givetvis välkomna!När: Lördagen den 24 november kl.11.00

Var: Vi möts upp i Fritsla, utanför Borås sedan åker vi i karavan till de olika butikerna. Först besöker vi Fritsla tyglager som har en massa fina textilier och inredningsdetaljer, sedan Erikshjälpen i Skene för att försöka fynda lite second hand, och sist men inte minst Blommigt och prickigt som har massor med fina saker för hemmet att erbjuda och eftersom de också har ett café i sin butik så avslutar med en fika där. Och generöst nog kommer Alexandra som äger stället att bjuda oss på en kaka.

Kanske är det några som kommer från samma håll och vill samåka. Skriv i så fall i en kommentar här nedan om var du bor så kanske det är fler från samma håll som åker. Det är ju roligare att åka tillsammans – och bättre för miljön.

Mer detaljerad information om var vi ska träffas kommer senare.

Det vore kul om DU vill följa med!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Marias Hörna - Njut av livet ♥ 23 oktober, 2012 at 06:06

  Låter som en trevlig tur. Min goa vän Lena och jag var ute på denna svängen för ett tag sedan. Hoppas ni får en härlig dag 🙂 Tyvärr är jag upptagen den 24'e…men men.
  Gör dig nu fina dagar kram Maria

 • Reply Anonym 23 oktober, 2012 at 06:30

  Jag önskade i somras när det var picknick att jag bodde närmre, precis som jag önskar nu. Det hade varit så roligt att följa med på en utflykt. Hoppas att ni får en fantastisk dag!

  Kramar från Agneta

 • Reply Sara 23 oktober, 2012 at 06:40

  Detta vill jag gärna följa med på!! Jag bor ju i Borås så det är ju nära, jag har inte fått mitt jobbschema ännu så jag vet inte om jag kan men hoppas verkligen det. Håller tummarna för att jag är ledig :)))

  • Reply Ekomorsan 23 oktober, 2012 at 07:47

   Hej Sara 🙂 Här har du en till Boråsare som ska med 😀

  • Reply Sara 23 oktober, 2012 at 10:18

   Så snällt av dig! Tack! Jag ska invänta mitt jobbschema först och se om jag kan, i så fall samåker jag gärna. Jag hör av mig när jag vet 😀

  • Reply Sara 13 november, 2012 at 15:22

   Ursäkta att jag inte svarat tidigare, men jag fick dessvärre reda på att jag jobbar just den dagen. Så himla tråkigt. Tack i alla fall för erbjudandet om samåkning. Hoppas att ni får en rolig dag 🙂

 • Reply Anonym 23 oktober, 2012 at 06:55

  åhh, vore supermysigt! Skall kolla upp detta och kommer iså fall från östra småland 😉 kanske kan ta med några på vägen i så fall 😉

  Kraam Sofia

  • Reply hildashem.se 23 oktober, 2012 at 15:35

   Åh, så roligt! Hoppas att du kan komma 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Annas röda stol 23 oktober, 2012 at 07:17

  Åh det låter superkul och vilket bra påhitt. Bor en bit ifrån så jag får stå över den här årstiden. Ha en bra dag. Kram Anna

 • Reply Ekomorsan 23 oktober, 2012 at 07:46

  Som du redan vet (via fb) är jag med 🙂 Ska bli kul att ses 🙂

  • Reply hildashem.se 23 oktober, 2012 at 15:36

   Det ska bli så roligt att träffa dig på riktigt! 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Vardag och flärd 23 oktober, 2012 at 08:14

  Åh, jag blir galen, förra gången du hade träff var jag på bröllop, nu ska vi ha granjakt med familjen! Ska fråga lite försynt om vi kan ändra, jag vill följa med!
  Kram Eva

  • Reply hildashem.se 23 oktober, 2012 at 15:36

   Så typiskt! Det hade såklart varit jättekul om du kunde komma. Jag håller tummarna 🙂
   Kram Sofia

 • Reply Anette Ryan 23 oktober, 2012 at 11:24

  Vilken fin bild på dig med resväska och allt 🙂
  Låter som en kul grej. Lite långt för mig bara med så kort varsel (skratt) Hoppas ni får en fin dag.
  Kram Anette 🙂

  • Reply hildashem.se 23 oktober, 2012 at 15:37

   Du är ursäktad Anette, jag kan ju inte kräva att du ska åka runt halva jordklotet för att vara med 😉
   Kram Sofia

 • Reply Anonym 23 oktober, 2012 at 19:50

  Hej!
  Jag vill gärna hänga på och tänkte ta med en vän. Vi är inga bloggare men dock väldigt glada tjejer, hoppas det är ok.
  Vi har en bra bit att köra så är vädret illa kanske vi får hoppa av.

  • Reply hildashem.se 24 oktober, 2012 at 06:03

   Hej! Vad kul! Man behöver absolut inte vara bloggare. Ni är hjärtligt välkomna! Hoppas att vädret blir bra så att ni dyker upp 🙂

 • Reply katrin 24 oktober, 2012 at 04:49

  hej.
  om ni ändå ska svänga förbi erikshjälpen skulle jag vilja tipsa om rumänieninsamlingen, det ligger väldigt nära. inte alls lika stort men där kan man verkligen fynda =)
  sist fyndade jag en fin fin pinnsoffa för 120:-

  http://gulasidorna.eniro.se/hitta:rum%C3%A4nien/mark

 • Reply Systrarna Virrpannor 24 oktober, 2012 at 11:34

  Så synd att det är så långt bort, för jag hade gärna varit med 🙂
  Låter så skoj!

  Hoppas ni får en underbar dag med massa skratt och härliga fynd!

  Kram Mia

 • Reply snabbmakaroner 24 oktober, 2012 at 21:03

  Har precis hittat din blogg (hur kunde jag missa den?) och beklagar just nu att jag inte bor i närheten av Göteborg längre. Extra trevligt med vegetariska snabbmatsrecept. Jag hade tänkt börja samla på sådana (men har inte kommit så värst långt än.)

 • Reply VisaLiza 27 oktober, 2012 at 10:07

  Låter som en mycket trevlig dag! Hade tänkt vara i Göteborg på kvällen så jag ska försöka komma, Liza

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.