inspiration

Vill du synas här?

Kommer ni ihåg mitt nätmagasin “Hildas inspiration #1” som publicerades i januari. Snart är det dags för mig att börja jobba på “Hildas inspiration #2” som är planerat att komma under maj månad. Det är fantastiskt roligt att göra tidningen men det tar ju lite av min arbetstid, så nu är min fråga om det finns någon som vill visa upp sig för mina fina läsare och annonsera i nästa nummer? Kanske har du en webbshop eller annat passande företag och vill synas för en målgrupp bestående av härliga tjejer/kvinnor som är intresserade av inredning, diy, hemmet, bakning och odling.Jag kommer bara att ta in annonsörer med verksamheter och produkter som jag kan stå för (så rövare och banditer göre sig icke besvär) och det blir ett begränsat antal annonser, vilket ger mer uppmärksamhet till de annonsörer som är med och givetvis blir annonsen klickbar så att läsarna enkelt kan ta sig direkt till din webbshop eller hemsida. Dessutom kommer de som annonserar i tidningen att få en liten banner i högerspalten här på bloggen under en begränsad tid.

Första numret av Hildas inspiration har i skrivande stund lästs mer än ofattbara 167 000 gånger och har därmed blivit ett av Issuus populäraste magasin. Har du inte sett magasinet kan du bläddra i det här:

Är du intresserad av att annonsera (givetvis kan jag även hjälpa till med utformningen av annonsen om du inte har någon) är du välkommen att kontakta mig på sofia@brolinform.se så skickar jag dig en prislista.

Jag önskar er alla en härlig dag!

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

24 Comments

 • Reply Hannah 12 april, 2012 at 06:16

  Hur har jag kunnat missa detta???!! Vilken inspirationskälla du är! Helt fantastiskt, jag ser fram emot nästa nummer 🙂
  Kramar Hannah

 • Reply Anita 12 april, 2012 at 06:18

  Ett verkligt inspirerande magasin, vackra bilder, goda recept och bra pysseltips – superproffsigt gjort!! Ser verkligen fram mot nästa nr. 2

 • Reply Fröken Prillig 12 april, 2012 at 06:34

  Spännande med en uppföljare! Dessutom är klänningen du har på bilden helt underbar! = ) En sådan hade jag behövt ha i dag för att pigga upp mig lite.

  Ha en toppendag i inspirationens anda!
  /Åsa

  Ska helt klart fundera på det där med annonsen…

 • Reply Julia - Inredning o Sött! 12 april, 2012 at 06:36

  Jag ser fram emot nummer två och hoppas du hittar några intressanta annonsörer!

 • Reply Matilda 12 april, 2012 at 06:45

  Jag läste det när det kom och blev alldeles betagen. Nu har jag kollat i det igen och fick samma känsla och hoppas verkligen att du får många härliga annonsörer för det förtjänar du verkligen. Jag känner en tjej som har en webbshop som verkligen skulle passa i din fina tidning, jag kommer att tipsa henne om detta.
  Håller alla tummar för dig. kraaaam Matilda

 • Reply kristina - ingen vanlig dag 12 april, 2012 at 07:03

  Så kul att det snart kommer ut ett nytt nummer – det ser jag fram emot! Och jag förstår att det blivit poppis, så bra som det var. Jag håller tummarna nu för många bra annonsörer och massa fler inspirerande nummer! 🙂

 • Reply Anonym 12 april, 2012 at 08:46

  Alltså detta är ju fantastiskt!! Den här tidningen borde finnas i tidningshyllan på ICA. Jag skulle lätt köpa den. Hoppas verkligen att du får många fina annonsörer så att det blir fler nummer av tidningen för nummer 1 gav mig mersmak, och bloggen med förresten, den är som en drog för mig 😉

  Våriga hälsningar från Anne i Simrishamn

 • Reply Blåbärs och smultronstället 12 april, 2012 at 08:59

  Vad söt du är och klänningen var så härlig!
  Vilken fräsch tidning!!! Håller med om att den borde finnas i butiker att köpa:-)
  Vill du maila oss prislistan på annonser till kommande tidning? Lotta och jag har en liten firma med inredning m.m. som heter Drömmar & Ting, än så länge kan man beställa genom vår blogg. Vi jobbar som lärare, så detta är vår stora hobby:-)
  info@drommaroting.se
  Kram Susanne

  • Reply hildashem.se 12 april, 2012 at 09:13

   Tack, vad gullig du är Susanne 🙂
   Du har fått mejl.

   Kram Sofia

 • Reply blog 12 april, 2012 at 09:26

  Din blogg och ditt magasin är så inspirerande! Ser fram emot nästa nummer och du får gärna maila en prislista till yvette@viewthehorizon.com. Ha en bra dag!

  • Reply hildashem.se 12 april, 2012 at 09:58

   Tack så mycket Yvette! 🙂
   Du har fått mejl!

   Kram Sofia

 • Reply Annika 12 april, 2012 at 10:27

  Jag vill absolut vara med!! Jag skickar dig ett mejl.

 • Reply Emma 12 april, 2012 at 12:19

  Oh vad kul! Skulle jag kunna tipsa min kompis Orkan Lia som syr abonnemangsklänningar? Eller faller det utanför konceptet?
  Kram!
  Vilken fin bild på dig förresten! Du är söt som en karamell 🙂

  • Reply hildashem.se 12 april, 2012 at 13:23

   Klänningar känns inte alls utanför ramen, tvärtom. Tipsa på! 🙂

   Kram från "karamellen" 😉

 • Reply FlickornaLundgren 12 april, 2012 at 13:12

  Åh, jag bara ÄLSKAR ditt magasin. Har bläddrat i det flertalet gånger och ser verkligen fram mot nästa nummer! 🙂

  Vår blogg firar 1 år i veckan och nu har vi dragit igång en tävling som jag vill tipsa om. kul om du vill vara med!

  Ha det bäst!
  Kram
  /Anna

 • Reply Titta in hos Thess 12 april, 2012 at 14:59

  Ååå en till tidning,gud vad roligt,jag
  längtar redan =)
  Hoppas att du haft en bra dag och att solen skiner på dig.

  Kram Thess

 • Reply Edtiaflicka 12 april, 2012 at 16:25

  Åh, jag hade också missat den, den var ju underbar att bläddra i! Ett tips är ett besök på Klorofyll i Kumla hos min kusin. Hon är florist och gör underbara arrangemang!

  Kram Ida

 • Reply Fiffiga Systrar 12 april, 2012 at 17:52

  lycka till med det andra nummret! Kram emelie och elin

 • Reply lillavild 12 april, 2012 at 18:09

  Lagt in din blogg som länk på min blogg, hoppas det är ok!

 • Reply Helena 12 april, 2012 at 18:21

  Tack för mailet om annonsering. Det är helt klart intressant att få synas i din härliga tidning!
  Jag återkommer inom kort.

  Kram Helena

 • Reply Helena, Craft and Creativity 12 april, 2012 at 19:04

  Fantastiskt roligt med så många läsare – 167 000! Wow! Och så välförtjänt!!! Jag är inte förvånad. 🙂

  Stort grattis!

 • Reply Bromans Bravader 12 april, 2012 at 19:47

  Heja dig! 167 000 gånger är ju helt otroligt! Du är så duktig!!
  Kram Jannike

 • Reply creando 12 april, 2012 at 22:09

  Bra idé! Hade jag haft ett företag hade jag tagit chansen. Bra att du är tydlig med vad för annonsörer du vill ha 🙂
  Kramar Kicki

 • Reply Pysselbolaget 16 april, 2012 at 12:25

  Längtar sjukt mycket efter nästa nummer! Lycka till med annonsjakten!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.