Uncategorized

Vinn en familjekalender

Jag tänkte ge bort ett av mina alster till någon av er fina besökare här på bloggen, en Ugglans familjekalender 2013.

Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar med varför just du vill vinna kalendern. Sista tävlingsdag är söndag klockan 24.00. Vinnaren presenteras här på måndag morgon, 10 sept.

Kalendern består av 12 månadsblad + framsida, varje månad hittar Ugglan på olika passande saker att göra för just den månaden. Kalendern innehåller månaderna januari-december 2013 och har 6 kolumner att fylla i med familjens aktiviteter. Pappret är obestruket och lätt att skriva på. Den innehåller veckor, namnsdagar och alla röda dagar. Kalendern är givetvis producerad i Sverige.
Du kan se fler bilder av den i min webbshop.

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

150 Comments

 • Reply Vårt röda hus 7 september, 2012 at 05:30

  Den är så fin och skulle bli den perfekta gåva till dotter L och hennes lilla familj där tiden måste planeras för att vardagen ska funka! Dessutom älskar hon ugglor:)

  Kram Eva-Mari

 • Reply Evelina 7 september, 2012 at 05:40

  Åh den kalendern är ju så fin!!
  Den skulle passa perfekt här hemma hos familjen Kaos/Cirkus =)
  Vi håller alla tummar o tår som vi har =P

 • Reply Stella 7 september, 2012 at 05:41

  det skulle bli perfekt för mig och min nyblivna sambo för att få våran vardag att gå ihop. för just nu har inte vi någon koll hur den andra har det. och sen är den ju så himla fin att jag skulle bli super glad om jag vann:)

 • Reply Hjem Kära Hjem/ Anna 7 september, 2012 at 05:46

  Haj!! Vilka härliga färger du bjuder på, kvickar verkligen upp dagen här uppe i nord med mörkertid och vinter i 6 månader!
  Den kalendern på väggen i köket ville piggat upp vilken som helt deppardag här hos oss, tänk o bli mött av den!
  Dessutom, vem behöver inte lite struktur c",)

  Klem Anna

 • Reply Henrietta 7 september, 2012 at 05:46

  Den vill jag gärna vinna! Inga barn har jag men väl katter som ska hållas i ordning på 🙂 Kan behöva kolumner för lådstädning och fontänrengörning!

  //Henrietta

 • Reply Cecilia 7 september, 2012 at 05:48

  Mannens tjänsteresor måste finnas på pränt, katter som skall vaccineras och avmaskas, dotter ska till tennis, sonen skall hem med kompis, jag skall fotografera bröllopspar, svärmor kommer och tar hand om barnen, föräldrar skall skjutsas till flygplatsen, vi skall kvällsfodra hästarna i stallet, klädparty skall bokas, gympapåsen skall dottern ha med sig på fredagar, jag har gymmet måndagar och torsdagar, mannen simhallen tisdagar och fredagar, tulpan- och påskliljelökar skall sättas i fina dungen bland vitsipporna….

  Ja, vi behöver helt enkelt en kalender….:-)

 • Reply Life's Silverlining and I 7 september, 2012 at 05:49

  Den vill jag gärna försöka vinna. Med tre barn som har olika aktiviteter så behövs verkligen en familjekalender. Varje år inköps en sådan, i år hade det varit kul att ha denna,superfina, eller nästa år rättare sagt:) kram Nilla

 • Reply lugnet 7 september, 2012 at 05:58

  Med hela familjens olika aktiviteter vore det toppen med din fina familjekalender:) Den har dessutom så härlig design och fina färger som man blir Glad av!!
  Kram//Ulrica

 • Reply catrin knudsen 7 september, 2012 at 06:05

  Hej ! Jag skulle vilja vinna denna fina kalender för att den är så fin och jag behöver den!
  Dessutom skulle det göra mig lycklig att få vinna något!

  Catrin

 • Reply midnightangel 7 september, 2012 at 06:06

  Åh! En sån hade varit underbart att vinna, då hade jag gett bort den i inflyttningspresent till min söta syster som får nycklarna till sitt första hus idag! Ugglor e hennes favorit djur, så den hade varit perfekt! 🙂

 • Reply catrin knudsen 7 september, 2012 at 06:06

  Hej ! Jag skulle vilja vinna denna fina kalender för att den är så fin och jag behöver den!
  Dessutom skulle det göra mig lycklig att få vinna något!

  Catrin

 • Reply monica 7 september, 2012 at 06:07

  åh vad fin den skulle jag vilja vinna:)

 • Reply fianathome 7 september, 2012 at 06:08

  Vill hemskt gärna vinna kalendern gjord av dig. Gillar den söta ugglorna och känns roligt att få ha dom på väggen synliga 🙂
  Fiakram

 • Reply Cecilia 7 september, 2012 at 06:14

  I den här kaos familjen på två vuxna och tre små barn,en i förste klass och två i barnehage/dagis så kan det onekligen behövas något på väggen.Så kanske det inte bara jag som behöver ha koll på läget utan maken också 🙂

 • Reply Sofies blommor - Sofie 7 september, 2012 at 06:14

  En av mina bästa vänner skall få en bebis i mars, och då blir det tre barn i huset. Jag tror de skulle älska en sådan här kalender! Så kan de två äldre räkna ner tills bebisen kommer också 🙂

 • Reply Erica 7 september, 2012 at 06:16

  Åh vad jag vill vinna denna! Ett par fina ugglor i köket tillsammans men ordning och reda hade passat mig utmärkt!

 • Reply Camilla 7 september, 2012 at 06:19

  Jag vill vinna för att kunna hålla koll på allt från lill skruttans bvc besök, stor killens dagis aktiviteter till mannens fritidssysslor och för att inte nämna hela släktens alla födelsedagar (det blir en hel del och har men inte dom uppskrivna så glöms dom lätt bort) 😛 Sen är ju ugglor så himla fina.

 • Reply FruNeroLindström 7 september, 2012 at 06:21

  Åhh, varför??? Dum fråga tycker jag. Vem vill inte vinna en sådan underbar kalender som är som en fin tavla. Skulle sitta perfekt i Stellas rum. Så nu håller jag alla tummar och tår.
  Ha en mysig Fredag, Kram Malin

 • Reply Hannah 7 september, 2012 at 06:28

  Precis vad vi skulle behöva men alltid glömmer att köpa!! Att den dessutom är som en tavla att hänga upp gör kanske att vardagen som kommer fylla den med -hämta lämna jobba gympa simskola mulle födelsedagar föräldramöten glöm inte- känns lite lättare 😉

 • Reply AnnaMalinska 7 september, 2012 at 06:36

  Den vill jag vinna. Nu när dottern har börjat på dagis och vi ska försöka arbeta samtidigt så är det himla pusslande om hur när och var så din kalender skulle passa oss perfekt.

  Kram Malin

 • Reply Ugglor i mossen 7 september, 2012 at 06:37

  Jag vill gärna vinna en då jag o min syster har sen vi fått familj alltid fått en familjekalender av våran mamma i julklapp, iår kommer det bli tomt under granen då hon gick bort i april.

 • Reply Ekomorsan 7 september, 2012 at 06:38

  Åh jag ÄLSKAR ugglor och tycker kalendern är så fin! Den hade varit perfekt för att hålla ordning på viktiga möten, roliga bloggträffar och dagistider och utvecklingssamtal 🙂

 • Reply Anna b 7 september, 2012 at 06:38

  Varför ? Ja med en virrig make som aldrig tycks minnas om han hämtar eller lämnar eller när jag kommer hem eller övriga aktiviteter så vore denna perfekt för oss. Han har själv sagt att han vill ha en almanacka för då skulle han komma ihåg allt o denna vore ju perfekt till det Med vänlig hälsning, Anna

 • Reply Katarina 7 september, 2012 at 06:40

  JA en sån skulle jag verkligen behöva, är dyrt att glömma bvc och tandläkar tider i längden. Och det är verkligen pinsamt när kompisen som väntat en kvart undrar vart man tagit vägen när man fortfarande skrotar runt i pyjamas. En kalender till mig och jag sparar pengar och behåller mina vänner och förmodligen blir jag lugnare om jag får ordning på mitt 2013.
  /Katarina
  kasoderman@hotmail.com

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 06:43

  Jag bara älskar dina ugglor och jag köpte en förra året och har varit kanon nöjd med den!
  Så vore det ju självklart skoj att vinna 🙂

 • Reply Evelina 7 september, 2012 at 06:47

  Vet inte hur man skulle göra för att namnet skall synas men jag heter i alla fall Evelina Persson och har mail. Coftan92@hotmail.com om jag skulle vinna 🙂
  ( hör ihop med anonym 07 september, 2012)

 • Reply Elin J 7 september, 2012 at 06:50

  Åhhh… gud så fin! Vi i våran fam kan inte leva utan en kalender och den där skulle vara perfekt med de söta ugglorna på, jag ÄLSKAR ugglor!

  *håller tummarna stenhårt*

 • Reply Ulrika 7 september, 2012 at 06:57

  Att hålla koll på hela familjens aktiviteter och tider med hjälp av de supercharmiga ugglorna känns som det ultimata sättet att skapa ordning. Och ordning kan vi allt behöva här hemma allt eftersom de fyra barnen växer och får fler och fler grejer att hålla ordning på!

 • Reply Väderomslag 7 september, 2012 at 06:57

  Visst är det så att en familjekalender kan inte en familj vara utan. Det är alltid saker som händer både i skolan, på arbetet, fritidsaktiviteter och leka med kompisar. I vanliga fall brukar jag i sista sekund, strax efter nyår, inse att jag inte har någon kalender för det nya året som börjat. Då blir det ett restexemplar på ICA-maxi. Jag brukar aldrig vara nöjd med valet men tar det som finns kvar. NU… tänkte jag vara ute i god tid och, förhoppningsvis, vinna en kalender med både rätt stil och färgschema.

  Ha en bra dag
  //Jenny

 • Reply Lilla Kråkslottet/ Angelica 7 september, 2012 at 06:58

  Ja har man ingen del i hjärnan som sköter minnet så måste man ha en bra kalender! Formen jag stöptes i var nog ett måndagsexemplar då just minnesdelen föll bort! Haha! Kram!

 • Reply Festina Lente 7 september, 2012 at 07:10

  Jag vill så gärna vinna! Med fem barn och en mamma, blir det perfekt med sex kolumner! Det är mycket att hålla reda på så ugglekalendern med de fin-fina bilderna är en perfekt hjälp för oss!

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 07:12

  är en nybliven mamma som behöver hjälp med att komma i håg det mesta just nu:) jättegullig almanacka som jag o lillen kan titta o peka på och hitta på sagor till. Vore roligt om den vill komma hem till våran vägg. ha en fin dag!hls lillen o mamman

 • Reply Mona 7 september, 2012 at 07:20

  Behöver verkligen en sådan kalender här hemma för att hålla koll på allt. Skola, fritids, dagis, drill, innebandy, zumba, ridning, kalas, födelsedagar, föräldramöten, mina arbetstider, mammens arbetstider. Ja listan kan göras lång.
  Att den sen är ursnygg och verkligen skulle pryda sin plats hemma i vårt kök gör ju inte saken sämre : )

 • Reply Lövkojan 7 september, 2012 at 07:24

  Ja den skulle ju göra livet en aning mer punktlig!
  Mannen har en i kalender i sin mobil men jag föredrar en som alla lätt kan gå och titta i och skriva i, på så sätt blir barnen mer delaktiga i att skriva upp sina kom-ihåg-tider också!
  Sen är den ju så otroligt söt också :)!

  Ha en bra dag, kram Marie-Louise

 • Reply Johanna 7 september, 2012 at 07:26

  Dennna skulle jag vilja vinna för att byta ut 2012 års modell som hänger på väggen här hemma. Den är flitigt använd och vi skojar om det som inte står i almanackan gills inte, så därför behöver vi en ny hemma 🙂

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 07:27

  Önskar ugglans kalender mest bara för att den är så söt, men självklart kan vi ju i familjen ha lite koll på varandra och man slipper höra, "det har du inte sagt 😉 "

  Kraam Sofia

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 07:28

  Jag vill den fina kalendern vinna,
  För att lätt kunna se allt familjen ska hinna.
  Allt från träning till det är dags att med födelsedagspresenter smuggla,
  Tänk att då få en vink från en söt liten uggla!
  /Hanna Östlund

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 07:29

  Du gör så mycket snyggt!

  Eftersom man är till åren kommen så är minnet gott men kort, så jag måste skriva ner allt som skall jag eller vi skall deltaga i.

  Då skulle din kalender sitta som handsken!
  Ha en fortsatt trelig dag.

  Mvh Lisbeth

 • Reply Fanny 7 september, 2012 at 07:36

  Älskar färger och barnsliga motiv. Vi vill gärna finna din kalender. Som en familj med två studerande föräldrar där vår sån på 9 mån är hemma med nån av oss, så skulle en stor kalender verkligen behövas för att få vår vardag att gå runt med studier och barnpassning. Försökte själv göra en tillfällig kalender med större rutor för att få min och mins man klasser ihop med nån av våra vänner som barnskötare… men tid finns inte…
  Så vad skulle inte vara bättre till en ung lite familj.

  Trevlig helg

  H// Fanny

 • Reply Emser 7 september, 2012 at 07:38

  Hej Sofia!
  Jag har ingen riktig familj än, men vi väntas bli tre om 12 dagar. Jag och min sambo är extremt dåliga på att uppdatera varandra opåplanerade aktiviteter och nu blir det ännu viktigare. Den här kalendern har jag velat ha sedan jag visste att vi skulle bli tre.

  Fin fredag på dig!

  Kramar

 • Reply Victoria - Elvira Spekulerar 7 september, 2012 at 07:38

  En kalender med ugglehäng
  passar perfekt i vårt sexmannagäng
  Den påminner om Fablernas värld
  ett ställe jag gillar och håller så kär
  Kan den ge oss struktur i vardagen vore det toppen
  för familjen, för hjärnan och framför allt kroppen

 • Reply Lotta Johansson 7 september, 2012 at 07:44

  Den hade passat alldeles utmärkt i mitt kaosartade liv, försöker få mer ordning och reda varje vecka och har iaf börjat med familjeråd där vi går igenom kommande vecka. Tänk vilken hjälp denna hade varit! <3<3<3

 • Reply Fröken Prillig 7 september, 2012 at 07:53

  Jag fullkomligt älskar dina illustrationer,
  kalendern passar in i våra hemmafärgtoner.
  Att hålla koll med denna fina attiralj
  kanske minskar vårt kaos och förhindrar en och annan batalj!

  Ha en finfin dag!
  Kram Prilliga Åsa

 • Reply Wihlborgskan 7 september, 2012 at 08:13

  Hoppas på att kunna pryda köksväggen med de fina ugglorna även nästa år 🙂
  Toppen med varsin kolumn för alla i familjen så man kan ha koll på allt!

 • Reply Ingrid - Mamma till Zelda 7 september, 2012 at 08:14

  Jag skulle gärna vilja vinna den här fina kalendern! Med mannens jobb, träningar och allt vad det är, lillans dagis, bvc-tider och annat samt mina möten på arbetsförmedling, jobbintervjuer och extrajobb så skulle det verkligen kunna behövas en kalender för att hålla koll på tider och dagar! Kram, Ingrid

  lilla_ingrid1@hotmail.com

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 08:16

  Jo, nu är det ju så att hela 2012 har din fina ugglekalender hängt i vårt kök! Kan inte tänka mig någon annan kalender än en ugglekalender där under 2013! Jag blir helt enkelt glad av de fina bilderna!
  Mvh, Birgit Lorenz

 • Reply Erika G 7 september, 2012 at 08:16

  Jag skulle så innerligt gärna vilja vinna denna kalender och ge den till min bror med familj. Hans yngste son är tokig i ugglor och har byggt en egen uggleholk som han hissat upp i ett träd på tomten. Varje dag går han till sin jätte-holk och kollar om någon uggla flyttat in. I kalendern skulle han kunna fylla i sina uggle-observationer…

  Et annat skäl till att jag vill vinna kalendern är så klart att den är fantastiskt fin och välarbetad, som allt du gör. Kram!

 • Reply Emma 7 september, 2012 at 08:19

  Eftersom vi är en till i vår familj som börjar ha egna aktiviteter, och inte använder digital kalender som mamma och pappa gör, skulle det vara skönt med en fin kalender att skriva in allas våra olika äventyr så man lätt ser det. I och med att man kommer att titta på de fina ugglorna varje gång man går förbi så missar man inte om det händer något heller. 🙂

 • Reply Johanna 7 september, 2012 at 08:31

  Den skulle jag så gärna vilja vinna så jag kan komma ihåg lite bättre;) Skallen fungerar inte riktigt som den gör när man är mammaledig och hemma med två små barn:) Är inget stort fan av digitala kalendrar så jag hade blivit så glad om jag vann din!

  Kram Johanna

 • Reply Karin 7 september, 2012 at 08:36

  Jag skulle vilja vinna den eftersom den är så fin!

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 08:49

  Åhhh den vill jag vinna men vem vill inte det ;)!! Med skola, två små barn, katter, hästar och en man.. kan man behöva en riktigt kalender så man inte glömmer hälften av allt man ska hinna göra.. Den skulle verkligen pryda vårat kök !! *hoppas hoppas hoppas*

  /Annelie Nilsson

 • Reply Sabelhagens Olivlund 7 september, 2012 at 08:53

  Vilken jättefin kalender. Den vill jag gärna vinna:)):
  Ha en fin fredag.
  Kram Maria

 • Reply Tatjanis 7 september, 2012 at 08:55

  Å såå fin! Jag blir bara så glad av att se den där finfina kalendern. Å det vore ju en fröjd att få skriva in allt skoj o sådant man måste i något så fint. En liten pralin i köket helt enkelt. Självklart så är det ju bara att få ordning på familjen alla ska bara, måste och skoj, särskilt nu när jag själv snart ska tillbaka till jobbet o lillis ska börja på dagis 🙂

 • Reply Maggi 7 september, 2012 at 08:57

  I snart två års tid,
  har Ugglan givit oss frid.
  Spalter för jobb, förskolan, bröllop och kalas i mängder,
  Så slår denna kalender alla andra i längder!
  Att mamman dessutom är en Ugglegalning av högsta grad,
  betyder ju även att denna förgyller och gör henne glad.
  Nu håller jag alla tummar och tår,
  att jag kanske har turen och vinner en till nästa år <3

  Önskar en härlig helg/Maggi

 • Reply Anna S 7 september, 2012 at 08:59

  Jag skulle vilja vinna den, det är jättefina bilder!
  Köpte en doptavla i present åt min gudson i somras och både jag och gudsonens mor blev överförtjusta i tavlan med ugglorna. Så att få ge bort den här till henne för att hela hennes familj ska kunna hålla koll på sitt eget och varandras schema på ett lätt sätt, med nya ugglor varje månad, vore ju kanon! 🙂

 • Reply Vit dröm 7 september, 2012 at 09:07

  Jag skulle helt enkelt vilja vinna den eftersom den är så snygg, kort och gott!
  Trevlig helg till dig fina Sofia!
  Kram Anna

 • Reply Una 7 september, 2012 at 09:12

  Har hemma alskar vi ugglor. Vi jobbar 3 jobb i 3 lander, har tva sma barn (fyraaringen ska ga pa skola i England och dagis pa Island, varannan termin!) och pendlar regelbundet fran England till Island, jag behöver verkligen en kalender för att halla reda pa det hela!

 • Reply Pernilla Eriksson 7 september, 2012 at 09:17

  Åh, jag ska bli sambo i höst och behöver en kalender där vi kan fylla på med gemensamma aktiviteter 🙂 Din ugglekalender känns både retro och modern på samma gång och skulle passa perfekt på väggen i det nya hemmet.

 • Reply Amelie Roolf 7 september, 2012 at 09:18

  En så fin uggle-kalender, den hade passat fint i vårt färgglada, och ganska virriga liv. Kanske skulle vi lyckas få det lite mindre virrigt..? Eller, så kan vi ju lura de som tar sig ett litet besök i allt det där färgglada att det inte är så virrigt som det ser ut. Fast att det egentligen är det. Små snälla lur får man faktiskt göra, om man berättar det sen.

 • Reply Fröken Pyssel 7 september, 2012 at 09:23

  Nämen åh så fin! Jag önskar att jag vinner denna fina kalender eftersom den, förutom att den är underbar, skulle vara perfekt att ha i hallen så att våra små barn också hänger med på vad som händer under veckorna och kan förstå hur lång tid det är kvar till helg och vilken dag man ska ha matsäck med sig.

 • Reply Suz 7 september, 2012 at 09:25

  Vem skulle inte vilja ha din Uggle-kalender på väggen!!!
  Jag har redan kikat på den och önskat att få ha den på väggen här hemma:)
  Den är så fin och man blir glad av att titta på den, något som verkligen kan behövas ibland när all planering med mat, jobb, skola och andra aktiviteter ska göras.

  Håller tummarna för att jag har tur:)

  Trevlig helg!
  Kram Suz

 • Reply Therese 7 september, 2012 at 09:30

  För att den bara är så ljuvlig först och främst! Men även för att mitt liv just nu kräver extra mycket stuktur och ordning, jag ska börja på nytt jobb med skiftande arbetsdagar, ett barn på utedagis med alla hennes aktiviteter och nästa barn som precis börjat förskoleklass med alla sina aktiviteter. Utöver det en man som reser i jobbet och ett vardagspussel som bara längtar efter att få överskådas enkelt med ugglorna som vakande kloka medhjälpare!

 • Reply mammalivet 7 september, 2012 at 09:45

  Den är så fin och jag älskar ugglor och har uggle tems hemma hos oss
  Mvh sofia

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 09:54

  Jag tycker den är gullig och skulle behöva en almanacka att skriva i, för mig och min sons olika aktiviteter. Dessutom skulle det bli en toppenpresent till mig, eftersom det är min födelsedag idag.

  Så jag hoppas på tur.

  Hälsningar Marie-Louise.

 • Reply krillan 7 september, 2012 at 10:34

  skulle gärna vilja vinna den där till vår 5-barns familj

  *kram*

 • Reply Elli 7 september, 2012 at 10:46

  Måste bara tacka för att du tittade in på min blogg igår, och till och med kommenterade. Blev jätteglad 😀

  Jag vill hemskt gärna vinna kalendern eftersom att ugglor är en stor favorit hos mig. Som du kanske såg är det till och med en uggla i min header på bloggen. Så ja, uggleälskare helt enkelt. Och en kalender inför 2013 kommer verkligen behövas.

 • Reply Emma 7 september, 2012 at 10:49

  Jag skulle så gärna vilja vinna en kalender för nästa år eftersom den vi har för i år är helt suverän. Att enkelt få en överblick över vad alla ska göra och när underlättar enormt!
  Mitt "problem" sedan i Juli är att jag saknar en kolumn för hela familjen eftersom vi då fick vårt tredje barn. Tänk då vilken lycka att kalendern uppdateras med en kolumn för nästa år, precis vad jag önskade mig!

  /Emma

 • Reply Toves mamma + liten i magen 7 september, 2012 at 10:53

  Den är ju så härlig och fin med alla dessa färger och uggle tokig som jag är så hade den gärna fått hänga på min vägg i köket 🙂

 • Reply Cecilia 7 september, 2012 at 10:58

  Min bästa vän fullkomligt älskar ugglor (det gör jag med)! Och idag är det hennes födelsedag. Vad vore inte bättre än att ge henne denna fina ugglekalender när vi träffas om ett par veckor.

  hoppas du får en skön helg och att solen lyser på dig!

  Kram Cecilia

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 11:03

  Kalendern har fina former, bilder, färger, jag gillar ALLT med den!!!! Den skulle hängas på en hedersplats i köket. Jag har en dotter och med allt som ska kommas ihåg som rör henne (läxor, idrott, frukter, träningar och utflykter mm mm) och övriga tider för mig och min man som t ex tandläkartid osv så är en kalender ett absolut måste 😉
  Kram Mia i Boden

 • Reply Louise 7 september, 2012 at 11:12

  Jag ramlade in på din blogg förra veckan och enda sen dess har jag funderat på och köpa ett av dina alster. Tänk om man kunde ha turen på sin sida och vinna denna fina familjekalender. Skulle vara perfekt för allt som ska göras med 3 små barn plus maken och mina aktiviteter.

  Håller alla våra 50 fingrar och 50 tår att vi vinner! Kram

 • Reply Rebeccas.se 7 september, 2012 at 12:08

  Jag skulle gärna vilja vinna en av dina fina ugglekalendrar, för att ge bort till min svärmor som är världens bästa, och som älskar ugglor! 🙂

  /Rebecca

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 12:17

  Därför att:
  Ugglor är söta
  Färgerna är fina
  Namnsdagar är viktiga
  Aktiviteterna är många
  Och en pappaerakalender är så oändligt mycket roligare än kalendern i datorn.

  Tack för fin blogg!
  Anna B

 • Reply Carolines vardagsliv 7 september, 2012 at 12:24

  En sån behöver jag och min lilla baby-hjärna(bomullshjärna..)! Har två små gryn här hemma varav ena går på dagis och andra är ännu hemma med mig, men då vi dessutom håller på och stor renoverar vår övre våning och det är mannen i huset som håller i de trådarna skulle jag behöva en kalender som håller koll på vår familj och alla program & projekt! Dessutom är denna kalender ju bara sååå himla fin att redan på basis av det vill jag ha en sådan hemma hos mig! Man blir så glad av bara de fina ugglorna du ritat! Kram & skön helg*

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 12:43

  Hej Sofia. Jag är ingen bloggläsare men häromdan trillade jag in på underbaraclaras blogg och såg då din reklam om barntavlor. Jag blev såld direkt. Har gått och tänkt på dessa tavlor sen dess så nu funderar jag på att köpa en namntavla till min son men om man nu kan vinna en kalender som man kan titta på (och använda till att strukturera upp familjelivet)och bli glad av så vill jag vara med och vinna. Du e ju grym 🙂

  Ps. Du har fått mig att ändra inställning till bloggar och kan nu tänka mig att följa din. Du har redan inspirerat mig. I Like…
  MVH Anna

  • Reply hildashem.se 7 september, 2012 at 13:01

   Tack Anna, för den otroligt fina komplimangen. Den gör mig mycket glad och rörd 🙂

 • Reply schousnigel.se 7 september, 2012 at 13:07

  Kalenderen er rigtig fin, og ser ud til at kunne hjælpe på at holde orden på aftaler…der er lidt for mange misser her i familien ind imellem.

 • Reply Anna Lindskog 7 september, 2012 at 13:10

  Man skulle ju kunna skaffa barn bara för att få ha en sån här snygg familjekalender! Nu har vi en knodd på väg som kommer direkt efter nyår så det hade varit himla passande din kalender!

 • Reply I mina gömmor 7 september, 2012 at 13:13

  Varför? För att den är så söt och passar bra i vårt kök! Har gillat 2012:s upplaga och ser fram emot 2013!

  Kram Malin

 • Reply Karin 7 september, 2012 at 13:35

  Jag har letat, letat och letat efter en snygg almanacka där hela familjen får plats med sina aktiviteter. Ingenstans hittar jag någon finare än denna! Med en dotter på dagis, en pappa som reser mycket i jobbet och en mamma som ibland har svårt att komma ihåg saker är planering A och O för att få ihop vardagen. Håller tummarna att jag blir den lyckliga vinnaren!! Tack för en bra blogg också 🙂

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 13:42

  Planering, Planering, tider som ska följas & möten & besök som man ska komma ihåg. Det skulle skrivas i Kalendern om vi skulle vinna den! Gillar även. Mvh Eva-Lotta

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 14:10

  Med en sådan snygg och praktisk almanacka hade familjens planering blivit mycket lättare (inbillar mig att min planering hade blivit klok som en uggla). Fin blogg och snygga saker i shopen. Hälsningar Lotta

 • Reply Cias Små Ting 7 september, 2012 at 14:14

  Vi väntar en nr 3 i höst och med aktiviteter och tider att passa till 5 personer är din kalender den enda lösningen! Hur ska jag annars kunna hålla reda på allt! Omöjligt om du frågar mig!

  Hoppas hoppas jag vinner!!

 • Reply Alma 7 september, 2012 at 14:37

  Hej, jag skulle jätte gärna vilja vinna almanackan. Eftersom jag har fått en skåp i skolan och jag har aldrig någon koll på datum.. Typ när man har prov och sådant. Och då skulle jag vilja hänga upp en på skåpsdörrens insida! Det skulle vara perfekt!
  Kram Alma
  Ha en underbar fredag och helg!

 • Reply annasaramaria 7 september, 2012 at 14:45

  Hej! Din vackra och uppiggande almanacka hade gärna fått pryda min köksvägg!! Att den skulle bli full av aktiviteter är klart med tre fotbollsspelande söner men kanske en och annan egentids-aktivitet skulle nog krypa in för jag känner mig inspirerad bara jag ser den:))
  Kram Maria

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 14:49

  Tycker att det är ganska hemtrevligt med en kalender!!!Och är beroende utav de,slarviga som vi är här i vår familj….Önskar att jag kunde vinna!! =))

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 14:51

  Oj,så slarvig att jag glömde avsändare…hihi Karin heter jag!!;))

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 14:59

  Om jag vann den skulle jag ge den till min syster med familj. Men två skolbarn med många olika fritidsaktiviteter är det mycket att hålla reda
  på varje dag. Läxor, spelningar, konståkning….
  Sen är den väldigt söt med:)

  Anneli E

 • Reply Gottegrisen 7 september, 2012 at 15:01

  Med aktiviteter hit och dit för 5 familjemedlemmar är livet omöjligt att hålla reda på utan bra planering. Din kalender ser ut att uppfylla alla våra behov med en kolumn för varje familjemedlem!!

 • Reply Kim 7 september, 2012 at 15:02

  Varje nyår de senaste 4-5 åren har jag haft samma nyårslöfte; Att skaffa en kalender, att skriva upp saker i den och att titta i den. Jag misslyckas alltid redan på första punkten. Nu är jag tvåbarnsmamma och bör (läs måste) fixa det här. Om jag vinner så har jag iaf fått en kalender, då lovar jag att fixa resten!

  Kim
  kimsan_@hotmail.com

 • Reply Madeleine 7 september, 2012 at 15:26

  Är nybliven trebarnsmamma med amningshjärna, en kalender skulle vara perfekt just nu! 😉

  Madeleine

 • Reply Nickie - Villa Bergli 7 september, 2012 at 15:28

  ÅH! Vilken underbar kalender! Jag skulle vilja vinna den för att ugglan är vår lyckofigur och den skulle underlätta planeringen i vårt renoveringskaos (som aldrig verkar bli klart!) Varför ugglor är speciella för mig? För att den första ugglan i min samling fick jag från min älskade sambo i födelsedagspresent för några år sedan. Sen har det bara blivit fler och fler <3

  Kram Nickie.

 • Reply Linda 7 september, 2012 at 15:44

  Om jag skulle vinna kalendern skulle jag ge den till mig mamma. För att hon är den bästa mamman i världen och jag vet att hon skulle bli glad för en kalender med tokiga och fina ugglor. 🙂

 • Reply Titti 7 september, 2012 at 15:45

  Blir snart fembarnsmamma så denna fina kalender skulle vara perfekt för att organisera kaoset som lätt blir. 🙂

 • Reply MammaElva 7 september, 2012 at 15:49

  År 2013 startar vardagen med tvillingarna. Jobb, förskola och förhoppningsvis egentid för föräldrarna. Eftersom att jag redan nu är virrig som tusan skulle det verkligen underlätta med en kalender. Och så är det ju ett plus i kanten om den så där fin!

 • Reply HomeRiver 7 september, 2012 at 16:37

  Jag tänkte göra uggle-pyssel med barnen i helgen 🙂 Är det höst så är det. Och snart nytt år… Då kan vi hänga kalendern precis vid våra alster 😉

 • Reply Pernie 7 september, 2012 at 16:39

  Har precis börjat jobba efter föräldraledighet och inser att familjen måste hitta ett system för att få det att fungera. Barn på förskola, en make med oregelbundna arbetstider samt mina grejer skulle få plats och alla skulle ha koll. Dessutom är den fin

 • Reply Caroline 7 september, 2012 at 16:42

  Här hemma brukar vi sikta på ordnat kaos, men allt som oftast missar vi det där med ordnat… Skulle vara perfekt att ha kolumner för alla i familjen! Jag Blir alltid så inspirerad av dig och din härliga färgglaada blogg och att jag dessutom är löjligt förtjust i ugglor gör bara att jag vill ha den ännu mer!

 • Reply Jessica Widlund 7 september, 2012 at 16:46

  Jag gillar ordning och reda och denna kalender skulle vara perfekt, Vill ha en kolumn för varje familjemedlem, perfekt.Och att den har så fina färgglada bilder gör att man blir glad av att titta på den. Skulle göra sig perfekt i mitt kök. Hoppas på tur!

  jessicawidlund_4@hotmail.com

 • Reply Familjen R 7 september, 2012 at 17:28

  ohh vilken perfekt tävling. Denna kalender skulle passa perfekt hos oss nästa år. Då blir det fullt upp med att planera vad alla ska göra och när. Som nybliven 2 barns mor behöver man all hjälp som finns. Speciellt när jag har börjat jobba heltid på en gång efter 6 månader. Sen att jag börjat älska ugglor skadar ju inte heller.
  *håller alla våra 8 tummar*

  H/ Malin malla_lund@hotmail.com

 • Reply Mia 7 september, 2012 at 17:41

  Vi skulle behöva en sån kalender här hemma, så min fru kan skriva upp sina planer nånstans. För som det är nu glömmer hon tala om för mig vad som är på tapeten. Om vi då ska skriva upp vad vi ska göra så måste det ju vara så att den som hinner först vinner och den andra måste anpassa sig efter det, eller? 🙂

 • Reply Mia 7 september, 2012 at 17:42

  Vi skulle behöva en sån kalender här hemma, så min fru kan skriva upp sina planer nånstans. För som det är nu glömmer hon tala om för mig vad som är på tapeten. Om vi då ska skriva upp vad vi ska göra så måste det ju vara så att den som hinner först vinner och den andra måste anpassa sig efter det, eller? 🙂

 • Reply Jana 7 september, 2012 at 18:19

  Nyårsdagen i år gick jag från 2barnsmor till 4barnsmor 😉 jag fick mina tvillingpojkar då och livet är aldrig sig likt igen. Redan nu märker jag vikten av att notera allt för att inte glömma. Allt från deras framsteg som första tanden till deras storasysters gympapåse som ska med till skolan! Din kalender skulle dessutom bli en fin detalj i vårt kök!

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 18:52

  Vinner jag denna vackra kreation, ska jag med stolt högt buret huvud sätta upp den i vårt kök, där ska den hålla ordning på familjens både gemensamma och enskilda aktiviteter. För alla våra vänner och bekanta tänker jag stolt berätta vart den går att köpa, för vem vill inte ha denna fantastiskt fina kalender i sitt hem…
  Kram på dig Sofia och TACK för all inspiration du sprider och ger
  Bästa hälsningar
  Anneli Lärnefjord

 • Reply Linda 7 september, 2012 at 19:13

  Fin kalender och underbar blogg! Om den blev min skulle jag fylla den med allt som vår vardag innehåller och kaoset som följer med det ?. Nybliven sjuksköterskestudent, med en något mer rutinerad pluggande (snart färdig förskolläre) man, två barn, en femåring och en treåring (med diabetes) Vi behöver ordning och reda?! Kram från mig!

 • Reply Linda 7 september, 2012 at 19:20

  Suddade visst ut halva ordet förskollärare men det kanske framgick ändå, och inga glada gubbar blev det heller. Haha jaja :-). Trevlig helg!

 • Reply La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! 7 september, 2012 at 19:32

  Åh klart den sötaste familjekalendern jag sett! :))
  Klart jag vill vinna den.
  De där söta ugglorna får gärna hjälpa till med ordningen i familjen.

  Kram Caroline

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 20:09

  hej vill gärna ha den i mitt kök där vi ser våran planering för månaden med ett leende på läpparna för UGGLORNA är ju så himla söta varje månad.kram margeth bertilsson

 • Reply Ida 7 september, 2012 at 20:28

  Hej, jag vill gärna vinna denna fina. Med bonusbarn, barn och sambo är detta lösningen! Mvh Ida Palmqvis i_palmqvist@hotmail.com

 • Reply Madame Edith 7 september, 2012 at 20:42

  Sååå fin!!!

  Som nybliven fembarnsmamma är det verkligen dags för mig att organisera upp mitt liv. Det säger i alla fall MIN MAMMA!

  Så nu håller jag tummarna på att vinna den ursöta ugglekalendern.

  Tjingeling/M

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 20:50

  Det är väl bara att göra som så många andra, erkänna att minnet inte räcker till… skulle nog behöva nåt som hjälp. Vardagen skulle bli lite enklare tror jag, dessutom är den så fiiiin!
  Maria K.

 • Reply Anonym 7 september, 2012 at 21:24

  Med jobb, skola, dagis, föräldraledighet,träning, kvällskurs mm i vår familjs liv är det ett evigt pusslande för att få det att rulla på i vardagen. Det blir ju inte lättare av att jag inte skriver ner saker och ting utan tror att jag ska komma ihåg de(vilket jag ofta inte gör…). Med den finfina familjekalendern skulle saker och ting underlättas. Ena sonen har dessutom börjat på avdelningen ugglan på dagis, därför mycket passande med en sådan kalender.
  Kram från Nina

 • Reply Sanna 8 september, 2012 at 00:37

  Jag älskar verkligen dina alster, och här hemma pryder årets familjekalender väggen i köket och det kommer bli otroligt tomt när året är slut om inte en ny införskaffas. Dessutom vart tusan ska jag då anteckna ner allt som finns i mitt och dotters liv? Håller tummarna stenhårt, något annat kan jag inte skriva.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply Åsa 8 september, 2012 at 05:19

  I en familj med 4 härliga barn och två föräldrar som försöker hålla ordning på aktiviteter, föräldramöten, tandläkarbesök osv så skulle denna kalender få bästa platsen i vårt kök:). Den skulle underlätta vår vardag och, inte minst, göra oss glada med de helt underbara bilderna!
  Kram Åsa
  Hemmamamman@Hotmail.com

 • Reply Sanna 8 september, 2012 at 07:45

  Inte bara en fin kalender att hänga på väggen hemma, utan också ett perfekt hjälpmedel att ha koll på familjens vardag.

  Kram Sanna
  sannaaberg@live.se

 • Reply Hanna 8 september, 2012 at 08:53

  Det är klart jag vill vara med. Du gör så fantastiskt fina saker, därför vill jag vara med och som mamma till fem barn är almanackan A-O här hemma.
  Kram
  Hanna

 • Reply Anonym 8 september, 2012 at 11:26

  Jag är en mormor/farmor till 5 barnbarn som gärna kommer och hälsar på då och då. Det skulle va jättebra att ha en så fin kalender att skriva in vem som kommer och när de kommer. Underbar blogg du har. Kikar in varje dag för att fylla på energin!

 • Reply Rebecka 8 september, 2012 at 11:52

  Den jättefina kalendern skulle komma så väl till pass då vi väntar vårt första barn i januari och blir en liten familj med allt vad det innebär av planering och struktur… Dessutom ÄLSKAR jag ugglor och letar nu ett uggle-gossedjur som Lill*n ska få, längtar!

  • Reply Rumpetuss 8 september, 2012 at 19:02

   Vill bara tipsa om att butiken Miq (mique) har ett Jättefina uggle saker till små människor bl.a. Snuttefiltar mm – färgerna går i grönt, brunt och vitt vilket passar alla! Med vänlig hälsning, /Denise (www.rumpetuss.blogspot.com)

 • Reply Finduz 8 september, 2012 at 13:13

  Hildas hem – love it!
  Ordning & reda – love it!
  Ugglor – love them!

  Hoppas på ugglor i nyårsmössan!!

 • Reply mari 8 september, 2012 at 18:23

  Gillar dina ugglor skarpt! Så visst vill jag ta chansen.

  mari.utan.e@hotmail.se

 • Reply Rumpetuss 8 september, 2012 at 18:59

  Oljan vilken fin almanacka, den skulle jag gärna vilja ha hemma, sen att jag ska komma först och vinna – det är en annan femma!
  Den passar i alla hem men jag hoppas såklart den kommer till vårt, jag hoppas och håller mina tummar jätte jätte hårt!!!

  //Denise

 • Reply Frida 8 september, 2012 at 20:14

  Om jag skulle vinna, skulle jag ge den till min närmsta väninna som väntar sitt första barn med sin sambo:-)

 • Reply re.do 8 september, 2012 at 21:18

  Den skulle passa finfint i köket hos oss på landet, vi som ät lite tankspridda 🙂 Ordning och reda… och kanske löning på fredag!?

 • Reply creando 8 september, 2012 at 22:36

  Här får man ju ha en sagolik tur om man ska vinna. Men jag vill, jag vill, jag vill! 🙂

  Kramar Kicki

 • Reply Sofia 9 september, 2012 at 06:38

  Såklart jag vill va med och tävla! Ugglekalendern är allas våran favorit och perfekt för att få logistiken att gå ihop här hemma!

  Kram Sofia

 • Reply snögumman 9 september, 2012 at 07:30

  Då jag precis har börjat studera igen skulle vi verkligen behöva en kalender för att hålla reda på alla tider och aktiviteter! Att jag sen älskar ugglor är bara en liten bonus 🙂

 • Reply Anonym 9 september, 2012 at 09:57

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna din kalender helt enkelt för att den är så himla fin!!
  🙂 kram Weronica

 • Reply susslan 9 september, 2012 at 10:03

  Det skulle vara ett skönt avbrott från detta års zombie-kalender som vi haft. Den är så fin!

 • Reply AE 9 september, 2012 at 10:56

  Klart att jag vill vinna en Uggla-kalender!
  SEX kolumner att fylla med; middagsplanering, träningstider, arbetstider, kurstider, födelsedagar och MIN TID!
  Jag håller tummarna att det blir jag – i mitt lilla enpersoners-hushåll – som vinner den härliga Uggla-kalendern! Håller tummar och tår!!
  "…och den som vinner blir….." …..jag!!!!
  Kram

 • Reply Anonym 9 september, 2012 at 11:13

  Vore jättekul om jag vann din fina kalender. Den minsta har börjat ettan och man ska hålla reda på läxor, utflykter, gymnastik mm. Den stora klagar på att jag alltid glömmer när de har namnsdag. Skulle nog behöva en kalender för att få mer koll på allt. Kram från Carina in Alingsås

 • Reply Anonym 9 september, 2012 at 11:31

  Oj, härlig tävling! Gillar din inspirerande och vackra blogg jättemycket! Inte för att vi kan fylla alla luckor i kalendern, för vi lever ett här-och-nu-liv med en 1,5 och 3 åring. Men för att den är så vacker, så vill vi gärna vinna den!
  Susanne i Finland

 • Reply Veronica 9 september, 2012 at 13:52

  Hej vännen!
  En planeringskalender med hela familjens samlade aktiviteter över veckan är verkligen ett måste för mig. Det är helt omöjligt att kunna komma ihåg allt. Ett bra och lättöverskådligt sätt att se så att inget krockar, eller att man missar någon viktig tid. Ser även fördelarna då barnen kan vara delaktiga och bli mer självständiga, eftersom de väldigt konkret kan se familjens olika "göror". Att det sedan är charmiga små ugglor som pryder sidorna och som man bli tokkär i och kan gestalta sig med är ju bara såååå underbart och en fin bonus!

  En kalender som denna skulle underlätta mycket i min vardag.Nu håller jag tummarna för att ugglefamiljen får flytta hem till mig!

  Kramiz Veronica

 • Reply Marianne 9 september, 2012 at 15:04

  Å så fin!
  Den skulle jag vilja ge till min son inför det nya året då han blir pappa igen i slutet av november, och jag får i och med det ett litet barnbarn till!:)
  Kan tänka mig att en bra kalender kan behövas i deras hem:)
  Kram

 • Reply Ulrika 9 september, 2012 at 15:24

  Underbar kalender som skulle passa i vårt kaotiska stressade liv för att försöka strukturera upp vardagen.

  Du är verkligen en inspirationskälla.

  Man får hålla tummarna!

 • Reply Emma 9 september, 2012 at 15:43

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna den här fina kalendern eftersom vår dotter nu har börjat på förskolan. Det räcker inte med att jag och maken har varsin fickkalender längre om vi båda ska kunna hålla koll på tider, aktiviteter, lediga dagar och så vidare. Ugglans familjekalender hade passat så fint i vårt kök 🙂

 • Reply K. 9 september, 2012 at 15:43

  Me Love Ugglor 🙂 och med en liten bebis här hemma och med mitt minne som inte är som det var förr vore det ju toppen med den allra finaste kalender att fylla i alla "måste komma ihåg" grejjor. Jag håller både tummar och tår och hoppas på vinst!

 • Reply Anonym 9 september, 2012 at 16:03

  Jag skulle gärna vilja vinna en kalender ,den skulle bli jättebra o pryda mitt kök .Jag vet ingen som har nån i bekantskapskretsen så det skulle bli en sak de skulle avundas mig.ha det gott i höst o nu hoppas jag på tur 🙂

 • Reply Maria 9 september, 2012 at 16:03

  Å så fin. Å jag som bara älskar ugglor 🙂 Sen att det finns plats att skriva upp allt som hela familjen ska göra utan att man ska blanda ihop det är ju så klart ett stort +. Det är inte helt lätt att komma ihåg allt när man är en virrig mamma.

 • Reply Annica 9 september, 2012 at 16:04

  Ugglor så fina
  håller ordning på ungarna mina!
  Kanske även mitt liv får en dos struktur
  Jag hoppas på tur!

  //Annica

 • Reply Hilla på My Woodhome 9 september, 2012 at 16:08

  Har man en Bonde till karl med minnet hängande en bra bit efter klockan pga av att det enda som tyvärr får plats där är skog, jakt och fiske. Då vore ju det optimala hjälpmedlet UGGLOR ,som med stor säkerhet skulle kunna fånga hans uppmärksamhet och alla " KOM-I-HÅG", och barnen får på köpet fina tavlor att pryda lekrumsväggarna:-). Lycka:-)!

 • Reply Anna 9 september, 2012 at 16:41

  Denna finfina kalender skulle verkligen förenkla livet för en ensamstående tvåbarnsmor med ett minst sagt hektiskt schema, det vill säga jag! Hästar, fotboll, idrottskläder, kalas, föräldramöten matcher, träningar, tandläkartider, ja allt skulle kunna rymmas i denna!

 • Reply Anonym 9 september, 2012 at 16:54

  Med en vardag som går i 190 och med ett minne som en guldfisk behövs verkligen en planeringskalender!
  Och dina söta ugglor är ju bara SÅ fina 🙂
  /Annelie

 • Reply Camilla Bergström 9 september, 2012 at 17:30

  Min mamma ÄLSKAR ugglor och samlar på dem i alla former men en kalender har hon aldrig haft!
  Vore roligt att överraska henne med denna.
  Kram Camilla

 • Reply No34 9 september, 2012 at 18:26

  Tur som en tokig om man har turen att vinna den underbara familjekalendern bland alla "vinnarsugna" bloggare….
  Självklart en toppenfin kalender att utnyttja till familjens alla aktiviteter!!
  ha det bäst, kram Kate

 • Reply Åsa "Osie" 9 september, 2012 at 18:58

  En fin fin 34-års present till en snurrig, glömsk och allmänt förvirrad småbarnsförälder som mig.
  Som nu har en 1-gluttare och behöver hålla koll på alla aktiviteter, möten och familjen behöver ha koll på mig och mina oregelbundna arbetstider. Vore toppen att ha en så kul och fin kalender att skriva i, något som gör en glad!
  Septemberhälsning från Åsa

 • Reply Jessica i Östersund 9 september, 2012 at 19:12

  I sista sekunden 🙂 Sitter med små post-it-lappar kring mig med veckans planering, skulle sitta fint med en ugglekalender känner jag! Två skolkillar, en dagistjej och två vuxna som ska klämma in hämtningar, lämningar, läxor och träning – hepp! Håller tummarna, en kalender som din skulle vara sååå fin i vår hall.

 • Reply hjosara 9 september, 2012 at 19:43

  Just hemkommen efter en tung dag hos min svårt sjuka lilla goa mamma. Livet är tungt på flera plan just nu, och det känns extra viktigt att ta till vara ljusglimtarna. Tittar in på din blogg, det ljusnar tankarna, tänker att jag skulle helt enkelt behöva lite glada ugglor på väggen i mitt kök. Skulle göra mig glad, och dessutom fyller jag år på tisdag, så det skulle värma extra. Kram på dig och tack igen för uppmuntrande bilder och texter <3

 • Reply Hanna 9 september, 2012 at 20:21

  För det är en dundersöt kalender! Skulle passa så fint in i vårat kök. Jag vet att även min mamma skulle tycka väldigt mycket om den 🙂 (bor hemma hos föräldrarna)
  Skulle blir så glad om jag vann den, vinner aldrig något och har haft sån otur det senaste 🙂

  Ska väl passa på nu när jag ändå kommenterar, du har en väldigt fin blogg! tycker väldigt mycket om den 🙂
  Ha det bra!

 • Reply Lina 9 september, 2012 at 22:02

  Ute i sista minuten, men hoppas ändå att jag har turen med, önskar en kalender att ge, min syster med sambo som precis blivit tre…

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.