Uncategorized

VINN en tavla till en pappa

Nästa söndag är det fars dag, och för er som inte kommit på vad ni ska ge till er far, morfar, farfar, dina barns far eller en annan bra pappa som förtjänar det, tänkte jag nu ha en tävling där ni kan vinna en present. En inramad tavla, från min webbshop barntavlor.se, till valfri pappa med alla hans egenskaper, står på spel.

Hur gör man för att vinna? Motivera i en kommentar nedan varför just den pappan som du har i åtanke ska få en tavla med alla hans fina egenskaper på. Skriv också vilken tavla och vilken färg du skulle vilja vinna. Här kan du se vilka du kan välja mellan.

Tävlingen pågår till och med måndag den 5 november.

Lycka till!

//Sofia ♥

Previous Post Next Post

You Might Also Like

128 Comments

 • Reply Sara 2 november, 2012 at 14:27

  Det är ju den perfekta fars dag presenten juh!! Mina pappa, och mina barns morfar, har redan för många slipsar och är världens finaste pappa/morfar som alltid ställer upp. Jag vill självklart vinna en till honom. Jag skulle vilja ha Bokstavskaos med blå text. Så himla fin! Håller tummarna!

  Sara Börjesson

 • Reply vanessa fuenzalida 2 november, 2012 at 14:31

  Vanessa Fuenzalida

  Till min morfar som fyllde 70 år… han har 8 barn och väntar sitt 23 barnbarn men han och mormor är alltid först på plats oavsett vad, när, hur eller varför…. Hans kärlek är oändlig…..Önskar vinna bokstavskaos i svart<3

 • Reply Andrez 2 november, 2012 at 14:36

  Till min styvfar som är som en pappa för mig och varit det de senaste 5 åren…
  Han sätter mig, min syster och min mamma före sig själv..
  Han förtjänas att få en alldeles egen tavla som visar hur tacksamma och glada vi är att vi har honom<3

 • Reply Andrez 2 november, 2012 at 14:37

  glömde skriva: Bokstavskaos i svart önskar jag om jag vinner<3

 • Reply Linda 2 november, 2012 at 14:50

  Jag skulle ge den till min pappa som alltid ställer upp fastän han sitter i en långtradare och sällan är hemma. Han är även en fantastisk morfar som ger barnen massa kärlek.
  Skulle vilja vinna bokstavskaos i rött

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 15:23

  Skulle sitta fint till min underbara man och pappa till våra tre små tjejer,alltid lugn och finns där för oss .
  Om jag vann skulle jag vilja ha bokstavskaos i rött.
  mvh Annelie Ros

 • Reply Kajsa 2 november, 2012 at 15:29

  För att vara ärlig så har jag inte haft någon närmare kontakt med min far, vi bor under samma tak men vi har inte haft den relationen som vi kanske velat. I och med att jag började gymnasiet så var han tvungen att hjälpa mig med ex matte och vi sitter nästan varje dag och han förklarar dessa helt oförståeliga ekvationerna för mig. Jag går nu i 3an och har fått goda resultat i både skolan och märker även att det är bättre stämning mellan oss. Jag ska nu snart ge mig ut i livet på egen hand, och nu när vi fått den relationen som vi strävar efter så vill jag visa min uppskattning. Vill verkligen vinna denna tavlan, jag anser att en tavla säger mera än tusen ord.

  Kram från Göteborg

  (kan inte skriva min mail, ser inte vilken ruta som det är, men jag heter Kajsa) =)

 • Reply Millas blogg 2 november, 2012 at 15:31

  Skulle gärna vilja vinna en tavla: bokstavskaos i blått till min underbara sambo och pappa till våra tre barn. Han sätter alltid familjen i första hand. 🙂

 • Reply jasmine bauman 2 november, 2012 at 15:52

  Min underbara man förlorade sin älskade pappa för en vecka sedan, detta har tagit honom hårt då dom stod varandra väldigt nära. Extra tung blir det då det snart är farsdag. Han är själv en fantastisk pappa till våran son.så jag skulle gärna vilja vinna en tavla och ge till honom för att lysa upp farsdag och även som en symbol för den underbara pappan som han är. Jag skulle vilja vinna bokstavskaos i blått

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 15:57

  Om jag skulle vinna, skulle jag ge en tavla till min sambo Markus, inte fullt så glad (läs: helt galet ointresserad) i inredning å småpiff som jag! 🙂 men skulle han få en helt egen -pappatavla- kan han ju inte tycka att den är annat än underbar! Och i dagens alla tidiningar hänger ingen tavla ensam-winein-sitation för mej! Helt plötsligt fick jag mej en tavelvägg runt en turkos bokstavskaos-tavla med alla pappaMarkus härliga egenskaper:) trevlig helg på dej! Kram från Hanna!

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 17:17

  En pappa-tavla vill väl alla pappor ha på sin alldeles speciella dag? Min sambo är världens bästa pappa, busar och leker med sonen våran, älskar att tvätta, småsnickra hemma och pyssla i trädgården, ja han förtjänar verkligen lite uppskattning i form av denna underbara Bokstavskaos tavla! Gärna i färgen grönt som är hans favoritfärg, tavlan kommer jag att sätta i hallen så det första och sista han ser när han kommer hem och när han åker hemifrån! Vad glad han kommer bli! När han blir glad blir jag glad och dessutom får jag upp något superfint på våra tomma väggar! bättre kan det inte bli..

  Kram Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

 • Reply EN MÖLNBOBOS LIV - TRE BLIR FYRA 2 november, 2012 at 18:45

  Jag är verkligen dålig att visa uppskattning för min sambo, speciellt nu när jag är gravid och hormonerna hoppar bungyjump. Skulle vara så roligt att få vinna och ge lite uppskattning till honom

  Har tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/11/02/tavla-511/

  blogg@annakarlsson.se

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 18:47

  En bokstavskaos-tavla i rött vore perfekt till barnens pappa som ställer upp för dem i vått och torrt.

  MVH Mirjam Svanerö
  msvanero@gmail.com

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 18:52

  Jag skulle vilja vinna dymotavlan till min fantastiska sambo! Och detta för att han kom in mitt liv när jag hade det som svårast efter att jag förlorat ett barn 1,5 år tidigare. Han fick mig på rätt köl igen. Han har sedan vi träffades alltid varit som en fantastisk extrapappa åt mina barn och numera även åt hans biologiska son. Han är min ängel här på jorden och vi älskar honom så mycket!

  //AK

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 18:52

  Till min make som precis blivit fyrabarnsfar. Han har stöttat mig under den fjärde graviditeten och har haft outtröttligt tålamod med våra barn. Våra barn har så många superlativ att beskriva sun pappa med. Hade passat fint med dynmobokstäver tavlan.
  Med vänlig hälsning, Hanna
  Lundber_hanna@hotmail.com

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 18:55

  Det vore den ultimata farsdags pressenten till alla pappor och jag Skulle vilja ge min sambo en pappa tavla som en påminnelse om vilken underbar pappa
  (och givetvis sambo) han är.
  Skulle vilja vinna bokstavs kaos med blå bakgrund 🙂
  Nu håller jag tummarna att jag får chansen att vinna en underbar pressent åt min sons underbara pappa 😉

  mvh maria kaldenvik
  mariak469@msn.com

 • Reply Familjen R 2 november, 2012 at 18:56

  ohh vad jag skulle bli glad om vi kunde ge världens bästa morfar (min pappa, mina barns morfar) ett bokstavskaos i grönt med alla speciella egenskaper han har. Han älskar sina 2 barnbarn och skulle bli så glad över att få denna av dem nästa söndag. Han ställer upp i vått och torrt och är både min pappa och mamma, eftersom min mamma inte finns med i bilden längre. Så man kan säga att han är både mamma, pappa, mormor och morfar. Tavlan skulle han kunna hänga i sitt gröna sovrum, så han blir glad varje morgon när han stiger upp.

 • Reply Johanna Andersson 2 november, 2012 at 18:57

  Jag skulle vilja vinna ett bokstavskaos i ljusblått till min man, vår dotters pappa. Som föräldraledig med renovering på gång har man inte alltid råd att köpa de presenter som en underbar pappa förtjänar! Han finns alltid där för oss.

  Mvh Johanna Andersson
  jandersson@telia.com

 • Reply Lantligt i Smultronbacken 2 november, 2012 at 19:00

  Jag skulle vilja hjälpa min dotter att ge sin pappa sin andra (den första firades i Bolivia och hon visste knappt då att han var hennes pappa) farsdagspresent. Nu har han varit pappa ett år och det vill vi visa genom att ge honom en underbar tavla med dymobokstäver. Den skulle passa på hans sida sängen.

  Kram Teres & Tyra 2 år

 • Reply Sussi 2 november, 2012 at 19:09

  Vi skulle vilja vinna en Dymo-tavla till vår make och pappa.
  Han kämpar på med värk i sin "frusna axel" och vi tror att en tavla som liknar ränderna på hockeydomarnas tröjor skulle pigga upp honom!

  S&E

 • Reply Malin 2 november, 2012 at 19:12

  Hej!

  Jag skulle vilja delta i denna tävling å mina döttrars vägnar. De har den bästa tänkbara pappan i världen; en pappa som bär dem uppå sina axlar, som torkar deras tårar, som får dem att skratta och som delar deras skratt, och som alltid överöser dem med sin kärlek genom att alltid finnas där för dem.

  Deras pappa tillika min älskade make.

  Om jag blir den lyckliga vinnaren så önskar jag tavlan "Bokstavskaos" med röd text.

  Trevlig helg!

  Kram Malin

 • Reply Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma 2 november, 2012 at 19:14

  Klart man vill vara med och tävla om en sådan fin pappatavla och få ge den till en alldeles speciell pappa som verkligen förtjänar det. Jag har dock ingen höjdar motivation att dela med mig av så det känns väldigt svårt att kunna vinna som alltid när man ska motivera något i tävlingar.

  Men något måste jag ju motivera med och iaf försöka och då får jag ta det från början. Jag har en pappa som finns i livet. Någon vidare bra pappa är inte det och idag har vi ingen kontakt alls. Jag saknar att ha en riktig pappadotterrelation, men ett barn väljer ju inte sina föräldrar så det finns inte så mycket att göra åt det.

  Det som jag dock finner styrkan i och hantera min sorg är att jag hittat en man som är en helt fantastisk make och far till våra fyra barn. Det skulle därför vara extra roligt att få ge en sådan här tavla till honom. Få något där han blir påmind om alla hans bra egenskaper. Är det något jag är dålig på så är det just att säga hur bra han ändå är både som far och make. Och vad vore väl inte bättre då en att få ge en tavla där det står nedskrivet och kan påminna honom varje dag. Vore verkligen perfekt. Dessutom är det en jätte fin inredningsdetalj då tavlorna var riktigt snygga.

  Om jag nu har tur att få vinna skulle jag vilja ge honom en bokstavskaos utan färg (den med vit botten).

  Mail: lotten_81@spray.se

 • Reply Thina 2 november, 2012 at 19:19

  Jag skulle vilja vinna en tavla till min pappa som tog hand om mig och min syster för 30 år sedan när ingen annan ville. Än idag finns han där och trots att vi är vuxna älskar han oss oändligt mycket (de enda som går före är våra barn, hans barnbarn). Han stolthet över oss dottrar och sina två barnbarn känns skönt att ha med sig i livet.
  Jag skulle vilja ge min pappamamma Bokstavskaos i blått, helt enkelt för jag hade inte haft det jag i dag om han inte funnits där

 • Reply Camilla 2 november, 2012 at 19:35

  Min man, pappan till våra underbara barn förtjänar absolut en fin tavla! 4 barn har vi hemma och en liten son i himlen. När vår gosse dog var det han som höll familjen samlad och han som hjälpte mig igenom denna fruktansvärda sorg! Han jobbar heltid, lagar all mat här hemma, skjutsar barnen till träningar och finns alltid där för oss! Utan honom hade vi levt et liv i kaos 🙂
  Skulle jag har turen att vinna en fin tavla till honom skulle jag välja Blomsterugglorna, då han länge pratat om att han vill ha en familjetavla i hallen!

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 19:45

  Åh vilken underbar present 🙂 Om jag vann skulle jag välja bokstavskaos tavlan i blått eller grönt till min fantastiska man från våra 3 underbara barn. Ett fantastiskt sätt att tala om hur uppskattad han är,då de lätt glöms bort i vardagen när allt rullar på i ett. Håller tummarna 🙂
  Heidi Månsson

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 20:01

  Bokstavskaos (svart) skulle pappan till mina barn vara värd att få i present.Skulle symbolisera ganska bra hans 2 månader som pågår nu som pappaledig till våran 9 mån. tös. Han tar hand om barn hem o hund…o ibland får jag ett sms påväg hem från jobbet där det står "Varning kaos hemma".
  Mvh Annica Johansson

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 20:04

  Min pappa är den mest underbara människa som alltid värnat om oss barn han har gjort ett toppenjobb då han blev änkeman när vi var små.Han är verkligen värd alla fina ord som finns på tavlorna.Alla är lika fina så det spelar ingen roll vilken det blir.
  Anne

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 20:06

  En tavla som säger allt och så mycket mer!
  En gåva till pappan som säger sig inte ha något övrigt att önska. För att visa vår kärlek och stolthet över att just vi har lyckan att ha honom i vårt liv skulle denna tavla gör det allra bäst:
  http://www.barntavlor.se/ovrigt/dymobokstaver.html

  Önskar alla pappor en fin dag!
  // Kristiina

  krieppola@spray.se

 • Reply Spacegirl 2 november, 2012 at 20:28

  Det vore den perfekta presenten till min pappa.
  Något att sätta upp på väggen och spara, ett sätt att visa sin uppskattning och kärlek.
  Har jag turen att vinna skulle jag vilja ha denna http://www.barntavlor.se/ovrigt/bokstavskaos.html i grönt.

  Spacegirl_@spray.se

 • Reply Sanna 2 november, 2012 at 20:52

  Detta vore den perfekta presenten till min pappa. Han skulle verkligen få chansen att se hur mycket jag uppskattar honom och hur mycket han betyder för mig, för det är något jag allt för sällan berättar för honom.

  Om jag vann skulle jag välja denna tavla http://www.barntavlor.se/ovrigt/bokstavskaos-1.html

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

 • Reply HannasHörna 2 november, 2012 at 20:55

  Hej!! Om jag skulle vinna hade jag valt att ge dymotavlan till min älskade pappa. Dels för att han är en förebild för mig när det gäller allt kreativt arbete. Han har hjälpt mig och fostrat mig till den kreativa människa jag är idag. Han är en sann visionär och en perfektionist uti fingertopparna. Han har ritat vårt hus och guidat byggarna och gett oss vårt drömhus. Just nu bygger han en carport som vi planerat tillsammans. Det är en fröjd att se honom arbeta. Inget lämnas åt slumpen. När vi rev vår gamla fasad fick han mig att slå ut all spik ur brädorna som han sedan återanvände, tillsammans med brädorna i vårt nya hus. Under 1 års tid kom han till oss efter jobbet och byggde. Nu är han en lycklig pensionär som gör allt för sin familj. Anledningen till att jag valde dymotexten är att han gav mig sin dymoapparat som han vårdat ömt sedan han hade en byggfirma på 80- talet. Hans kärlek och handling gör mig alldeles varm i hjärtat.

 • Reply lisso_louko@hotmail.com 2 november, 2012 at 21:03

  Om jag vinner, så är det för min sons räkning, denna tavla (http://www.barntavlor.se/ovrigt/dymobokstaver.html) blir då till min sambo som firar sin allra första fars dag! DET är väl verkligen lite extra!

 • Reply Fru Martinsson 2 november, 2012 at 21:21

  Det vore den perfekta fars dag presenten till min pappa men speciellt till mina barns morfar. Under sex veckor har mina älskade föräldrar hjälpt oss med våra tre barn då jag går min massör utbildning. Jag är otroligt tacksam. Om tre veckor är utbildningen slut och mina föräldrar, och barnens älskade morfar och mormor hoppar då in i sin husbil och beger sig till södra Spanien för att övervintra. Det kommer bli evinnerligt tomt och även för dom. Därför skulle det vara en perfekt present till en underbar pappa och morfar. Fars dag är den 11:e och den 16:de åker dom!
  Vinner pappa skulle jag vilja ge honom en grön morfar tavla!!

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 21:25

  Åhh vad fin tavla. Mina barns far och min stora kärlek skulle få den.
  //Jeanette
  grodaan_244@hotmail.com

 • Reply Caroline Andersson - Mamma till Elias 2 november, 2012 at 21:33

  http://www.barntavlor.se/ovrigt/bokstavskaos.html skulle min pappa få i grönt. just för att han i mina ögon är världens bästa människa, han tänker alltid på alla andra trots att han har sina egna problem, på det sättet är vi ganska lika, vi glömmer bort oss själva. Han ställer alltid upp på mig, oavsett vad det är och hjälper till så gott han kan för att vara en bra pappa även om det alla gånger inte räcker till, men han försöker och det är tanken som räknas, han handlar alltid dyra saker till mig trots att han faktiskt inte har råd. (han är alkoholist) Han har aldrig fått en farsdag present så det skulle vara fint att få ge honom denna och visa att jag uppskattar honom och det han gör fast han inte är den pappa jag önskat mig alla gånger, men han är min pappa och jag älskar honom och uppskattar honom ändå och jag är så glad att han finns och ställer upp så gott han kan.

  caroliinea@hotmail.com

 • Reply Anonym 2 november, 2012 at 21:34

  Till mina barns fina pappa, för att han varje dag älskar, tröstar, sjunger, myser, kramar, spelar, busar, leker och avgudar våra barn.
  Att han i alla stunder finns vid vår sida, i alla stunder han stått bredvid och hållt handen, en liten hand som slappnar av och lämnas till vårdens händer, en liten hand som stelnar och fäktar när sprutor tas eller blodprov lämnas.
  Den vita taclan med svart orange text är han värd för att han är världens bästa, mest underbara och fantastiska pappa och sambo!
  caroline_bjarnevi@hotmail.com

 • Reply Helene Wiklund 2 november, 2012 at 22:45

  Jag skulle vilja ge denna tavla till min sambo, för han är världens bästa pappa till vår son. Med fylld av kärlek och styrka kan han inte vara annat. <3

  helenewiklund@hotmail.com

 • Reply dianasdrömmar 3 november, 2012 at 04:47

  Vilka underbara tavlor, skulle ge den till min man som är världens bästa pappa till våra barn.Han är fantastisk med killarna och en riktig lekpappa.Önskar bokstavskaos i blått stor kram Diana

 • Reply Kim F 3 november, 2012 at 08:19

  Skulle vilja vinna en grön Bokstavskaos till ungarnas fina pappa. Detta eftersom han är stark, pålitlig, omtänksam, snäll, datanörd, lekfull, påhittig, älskad, trygg, underbar, snygg och kärleksfull!
  Det är även dessa egenskaper jag vill ha med på tavlan. Egentligen är han mycket mer än så, mer än vad som går att sätta ord på!

 • Reply Ullis 3 november, 2012 at 08:34

  så fin! Du är så duktig och kreativ! Jag vill gärna vinna en, helst den i svart och vitt. Den skulle i så fall gå till min egna pappa, därför att han helt enkelt är bäst!
  Ha det fint Sofia!
  Ullis

 • Reply Anonym 3 november, 2012 at 08:48

  Åhh!! En sån här vill jag verkligen vinna till min underbara pappa. Han är min klippa i vardagen, han är den jag ringer först, både när jag är glad som ledsen och jag VET att han alltid finns där och styr mig upp på rätt väg igen. Detta vore ett fantastiskt sätt att visa min uppskattning. Min pappa är inte heller bara pappa utan också morfar, den mest omtänksamma och underbaraste morfar man kan önska sig. Så mina två små flickor skulle givetvis också få vara med och bidraga med förslag till tavlan. Vinner jag bokstavskaos skulle jag vilja ha vit botten med grön, skön text ! *hoppas hoppas*
  /annelienilsson78@hotmail.com

 • Reply promenader på landet 3 november, 2012 at 13:53

  Jag vill gärna vinna en tavla till min pappa. Efter min mammas stroke så behöver hon mycket hjälp, hans finns alltid vid hennes sida och stöttar när han inte är hos oss och är barnvakt:) Han ger mycket åt andra och är värd en fin tavla! Kram från Maria

 • Reply Anonym 3 november, 2012 at 14:39

  Jag skulle vilja vinna en tavla till min underbart snälla pappa. Det bästa han vet är farsdag. Han upprepar ofta att han längtar dit, för att han alltid får någon pryl där det står ''världens bästa pappa'' av sina barn. (Jag och min bror) Denna gång skulle jag vilja ge honom något extra! Ja vet att han skulle bli så glad då! Jag skulle vilja vinna en blå bokstavskaos där det står:
  ''Ambitiös, underbar, söt, rolig, busig, världens bästa, trött, glad, snäll, stort hjärta, hjälpsam, älskad.''
  Hoppas hoppas, vet att han skulle bli så glad!!

  Meddela gärna vinnaren i mejl till mig!
  jenniinwonderland@hotmail.com

 • Reply Anonym 3 november, 2012 at 18:21

  jag vill gärna vinna en fin tavla till min dotters pappa som jag tyvärr inte bor ihop med. bara för att han är en så bra och underbar pappa som tar hand om henne den tid hon är inte är med mig.

  önskar vinna bokstavskaos i grönt!

  mail: litenmentuff@live.com

  ha det fint kram Lindah

 • Reply Amanda Lundin 3 november, 2012 at 18:27

  Hej Sofia!

  Vilma & Amanda, dina kära grannar vill så gärna att just våran pappa ska få den fina tavlan Dymobokstäver.

  Våran pappa ställer upp i vått och torrt och kör oss på ridtävlingar och träningar och han är en klippa som alltid hjälper oss. Han finns där för oss och vi vill tacka honom för alla kvällar han har stått och frusit i ridhuset när vi fått ridlektion, hjälpt oss med vårt största intresse hästarna, och för att han bara varit så otroligt snäll! Våran pappa är helt enkelt världens bästa pappa och vi vill gärna ge honom denna vackra tavla!

  Kramar från Amanda & Vilma. 🙂

 • Reply Lina 3 november, 2012 at 18:43

  Jag skulle hemskt gärna vinna denna fina tavlan till min kille som är pappa till min dotter: http://www.barntavlor.se/ovrigt/dymobokstaver.html

  Anledningen ? Jo givetvis är han en underbar pappa på alla sätt och vis men mest vill jag att han ska få denna fina present eftersom han GLÖMDE mors dag detta året. Trots att jag påmint han i 2 veckors tid.
  Vill gärna ge han lite extra daligt samvete (mer än det han redan har) med en finfin present. Haha. Kan verkar hårt men då kanske jag får en fin tavla nästa år 😉

  Ha en fin kväll / linaeckerstrom@hotmail.se

 • Reply Annelie 3 november, 2012 at 19:42

  Vill gärna vinna en sån fin tavla till min pappa som jag är så otroligt glad över att få fira ännu ett år <3
  En svartvit bokstavskaos vill jag ha

 • Reply Mrs Buchholtz 3 november, 2012 at 20:02

  Nu blir jag personlig här..
  Min älskade make lyfter hela vår familj med sina starka armar. När vår yngsta son föddes för 17 månader sedan så var min sedan länge förnekade depression ett faktum jag inte längre kunde bortse ifrån. Jag har varit sjukskriven sen dess och min make sliter som ett djur för att jag ska bli frisk och orka vara mamma lite mer, för att våra barn ska få en bra uppväxt, han jobbar hemifrån så mkt han kan och jobbar borta när det fungerar. Samtidigt tränar han och springer halvmaror för att själv må bra mitt i allting. Vi är lyckliga trots våra motgångar men fick jag visa min och barnens uppskattning genom att vinna en fin tavla skulle jag bli så glad 🙂 Min make är världens bästa pappa till våra barn och den bästa maken jag kan tänka mig.

  En grön bokstavskaos tror jag att han skulle gilla. Susenknopp@hotmail.com

 • Reply Ljusa vardag 3 november, 2012 at 20:24

  Hej Sofia! Hoppas allt är bra med dig! Om jag vinner så vill jag göra en tavla med svarta Dymobokstäver, sååå himla snygg! Om jag har turen så ska min dotter på 2,5 år få ge den till sin pappa på fars dag. Där ska ord som lekfull, ger mig tid, tålamod, buspappa få plats. Elins pappa och min man är den bästa pappa som ett barn kan ha, därför ska han få denna tavla. Jag håller tummarna. Jag vill önska dig en fortsatt fin helg! Kram Anna

 • Reply Emser 3 november, 2012 at 21:56

  Hej Sofia!
  Min sambo Christoffer har bara varit pappa i sju veckor. Sju underbara kaosartade veckor. Det har varit skrik och gnäll och vakennätter. Tandagnisslan från vår sida för att vi känt oss hjälplösa när vår son skrikit sig hes av förtvivlan. Han skulle verkligen förtjäna en pappa-tavla.

  Han är väldigt svart och vit, min Christoffer, så färgen är självklar.

  Kramar (blixt_emma@hotmail.com)

 • Reply Emser 3 november, 2012 at 21:57

  Dymobokstäver glömde jag ju att skriva!

 • Reply Isabelle 3 november, 2012 at 21:57

  Är gärna med och tävlar!
  Om jag vinner vill jag ha "bokstavskaos" i svart till min pappa. Min mamma har haft cancer två gånger och under båda gångerna har han sett till att min bror och jag mått bra samtidigt som han varit med mamma på sjukhuset. Han sätter alltid familjen först.

  bellusss@live.se

 • Reply Annika - drömmen om 11 barn 3 november, 2012 at 23:29

  Jag är med och tävlar – och skulle väldigt gärna vilja vinna bokstavskaos (http://www.barntavlor.se/ovrigt/bokstavskaos.html). Denna skulle mina barn få ge sin mamma i farsdagpresent nu den 11:e. PERFEKT!

  Vi har samma bekymmer varje år, och nu är det tillräckligt många örngott och kaffemuggar. Jag vill gärna att det ska vara något som syns och som man påminns om varje dag – varför inte en tavla som sprider glädje och kärlek här hemma? En egen pappatavla!?

  Själv önskar han sig ingenting alls, men barnen VILL ge honom något – att få ge dom chansen att ge denna fina, personliga present vore underbart!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 • Reply Anonym 4 november, 2012 at 07:47

  Jag skulle gärna vilja vinna en tavla till min fina man, våra barns pappa. Som höggravid med vårt tredje barn (som kan komma när som helst) har jag svårt att ta med barnen och köpa en present till honom, så att vinna en fin familjetavla som en blå Blomsterugglorna vore toppen!

  Sara, sadoju@hotmail.com

 • Reply Carola L 4 november, 2012 at 08:04

  Jag har egentligen två i åtanke, men det är min man och barnens pappa som skulle få dem – han är liksom min pappa engagerad i barn och familj, jobbar hårt för att alla ska ha det bra – därför skulle de både behöva lite extra uppskattning!

  tavlingar(at)officefixarna.com

  Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2012/november/pappatavla.html

 • Reply Futu 4 november, 2012 at 11:50

  Till min pappa för att han har världens tjusigaste mustasch!

  Den svarta.

  lillature@hotmail.com

 • Reply Anonym 4 november, 2012 at 12:06

  Jag & min underbara sambo väntar vårt första barn i dagarna & går just nu på övertid, så långtråkigt. Den allra sista dagen som hon kan komma ut är just den 11 november, då sätter som igång mig.
  Han hinner med andra fira sin första fars dag i år!!
  Och att få ge honom en sån fin tavla som den med bakstavskaos med orange text, vore toppen!!
  Han kommer bli den mest fantastike pappan! <3 <3 <3
  Han kommer vara allt det min egen pappa in är.
  Närvarande & full av kärlek.

  // original86@hotmail.com // Linnéa

 • Reply sofia berglin 4 november, 2012 at 13:57

  Jag skulle skänka tavlan till mina barns underbara pappa för att han med ett otroligt lugn och tålamod är en fin förebild och inspiration till både mig och våra 4 barn. Tack Magnus för att du finns! <3

  Den tavlan som jag önskar till min sambo blir Bokstavskaos i rött!

  //Tack för en underbar blogg! Kram Sofia (sofia_berglin@hotmail.com)

 • Reply Sanna 4 november, 2012 at 14:02

  Till min sambo och min dotters älskade pappa. "Bara" för att han är den han är, den bästa pappan och sambon som man kan tänka sig. Om vår dotter vinner tavlan till sin pappa önskar vi bokstavskaoset i svart bakgrund med vit text, hans egenskaper är: snäll, fotbollstokig, omtänksam, lagar god mat, bästa pappan, händig, whiskytokig, ingen är som du, hjälpsam, kärleksfull, rolig, musikalisk.

  Mvh. Sanna (mejl:sannaaberg@live.se)

 • Reply Anonym 4 november, 2012 at 16:33

  Till min göbb barnens far,barnbarnens morfar farfar,
  go och glad duktig på det mesta,önskar bokstavkaos i svart. Mvh evaflood@telia.com

 • Reply Jessica Näätsaari 4 november, 2012 at 16:55

  Mina underbara barns pappa har gjort sig förtjänt av en fin fin Dymotavla!

 • Reply Sara 4 november, 2012 at 16:58

  Jag skulle vilja vinna en bokstavskaos i vitt till min pappa. Det är alltid så svårt att veta vad man ska köpa till någon som redan har det mesta! Börjar bli uttjatat att köpa axe duschcreme och deo till han 🙂 En sånhär tavla har han då garanterat inte och det skulle va så kul att ge nått personligt i farsdagspresent!

 • Reply Cecilia 4 november, 2012 at 19:37

  Min man är inte bara en underbar och omtänksam make, han är också en drömpappa till våra barn. Han är en pappa som står i vägen när det är på väg att gå snett, och han står vid sidan av vägen för att släppa fram och låta dem prova på när det går. Han låter dem göra misstag, han låter dem glädjas över sina framgångar. Han ser dem med alla sina drömmar, fantasier, mardrömmar och sin ilska när det blir fel. Han är den som har ständigt dåligt samvete, för han reser mycket i sitt arbete och säger med sorg i rösten "Jag kan aldrig ge dem tillräckligt med tid…". Men det gör han. Han ger dem tid, kärlek, stöd, bannor, skäll, tips, långa skratt, trygghet och värme. Han ger dem en barndom värd att minnas.

  Med tårarna rinnande längs kinderna önskar jag honom en bokstavskaos i blått. 🙂 Kramar.

 • Reply anna 4 november, 2012 at 19:43

  vill ha bokstavskaos i vitt till mina barns bästa pappa som helt enkelt är en engagerad pappa

 • Reply Hanna 4 november, 2012 at 19:55

  Jag skulle vilja ge bort en Dymotavla.
  Pappan till vår 1-årige son var bara 19 då han blev pappa och jag är så förvånad över hur engagerad han är! Kärleksfull, hjälpsam och bara strålar av lycka. Han har gjort ett sånt fantastiskt jobb under det senaste året och alltid funnits där till 120%. Han skulle verkligen förtjäna en sån fin tavla! 🙂
  hannadahlberg91@hotmail.com

 • Reply Pappan Anders 4 november, 2012 at 20:10

  Jag skulle vilja ge tavlan bokstavskaos, färg röd till min pappa. Han är den bästa pappa och farfar som jag och mina barn kan ha. Det är alltid vi som går först och betyder mest i hans liv. Han är värd en personlig tavla med sina fina egenskaper i skrift.
  anderslukas@hotmail.com

 • Reply Kicki 4 november, 2012 at 20:34

  Ronny. Pappa till 1, bonuspappa till 1.
  VÄRLDENS bästa.
  Känner ingen annan som går till biblioteket för att söka all information som finns om barn och barnuppfostran.. för att ge sina barn det bästa tänkas kollar han upp alla pedagogiska sätt och allt han känner att han behöver veta för att kunna ge barnen det dom behöver.
  Utifrån böcker och allt han läser, väljer han sedan att följa sitt HJÄRTA.
  Han väljer familjen före allt.
  Och jag är så otroligt STOLT över att stå vid hans sida.
  Han förtjänar den här tavlan 🙂
  Jag vet att han skulle bli glad för vilken färg som helst.. men rött är kärlekens färg, så varför inte? 🙂

 • Reply Linda, mamma till majken och arvid 4 november, 2012 at 20:47

  Jag skulle vilja ge till min underbara sambo & mina barns pappa. Tillsammans har vi 2 helt underbara barn (3 år & 3 månader) & de finns ingen bättre pappa än han. Han ställer verkligen upp för sina barn till 100% & tänker på deras bästa. Han skulle bli världens lyckligaste pappa om han fick en sån fin tavla av sina barn på farsdag present. Vi håller tummarna här jag & mina barn. Om vi skulle bli den lycklige vinnaren så skulle vi vilja vinna bokstavskaos med svart färg.

  Trevlig kväll på dig.

 • Reply Sofie 4 november, 2012 at 21:42

  Jag har varit utlandssvensk i mánga ár och träffar bara mina föräldrar 1-2 ggr om áret. Saknaden är stor och det är inte ofta jag kan krama om dem och överraska med presenter. Min far är solljuset i mitt liv och han har alltid funnits där trots det stora avstàndet. Det skulle göra gott i dotterhjärtat att fá överraska honom inför farsdag med denna oförglömliga present som han stolt skulle hänga upp i sitt sovrum. Den blir sannorligen lösningen pà hans sömnproblem. Han skulle bli sá glad sá nu háller jag tummar och tár <3

  MVH
  Sofie
  citcit.kuruyemis@gmail.com

 • Reply Åsa 4 november, 2012 at 22:12

  Jag skulle vilja vinna en bokstakaos -tavla med någon grön färg eftersom min man är Hammarbyare :)!

  Han är en fantastisk pappa till våra 4 härliga, tokiga barn och det vore jättekul om dom kunde få ge en sådan tavla till honom<3!

  Håller tummarna att vi vinner:)!

  mvh Åsa
  hemmamamman@Hotmail.com

 • Reply snabbmakaroner 4 november, 2012 at 22:34

  Jag tänker att den skulle vara utmärkt till min pojkvän som lär sig svenska i takt med att barnet börjar prata. Men det skulle verkligen vara trevligt med lite andra ord än "inte äta" och "vill du bajsa"? Vad är mer motiverande än en rad vackra ord om en själv?

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 05:45

  Mannen i mitt liv sedan 2 år tillbaka har två barn. Jag tycker att han är en fantastisk pappa till dem! Genom denna tavla och dess ord kan han få bli medveten om hur många goda egenskaper han har som format de fina barn han har!
  Boktavskaos med orange text är mitt önskemål!
  Vänligen Marlen

 • Reply Johanna Grönlund (johanna.gronlund@yahoo.com) 5 november, 2012 at 07:31

  Jag tycker detta skulle vara en toppenfin present att vinna till mina barns far då han redan har "allt" och han är alltid där för oss oavsett om han är trött eller om han har en dålig dag kan han hjälpa till att muntra upp en på studs, vi har haft det riktigt jobbigt de senaste 4,5 åren men han har hållit ihop oss genom det ena efter det andra! Han är verkligen guld värd och jag önskar att han skulle få veta det genom denna fina tavla! 🙂

  http://www.barntavlor.se/ovrigt/bokstavskaos.html

 • Reply Cecilia Aronsson 5 november, 2012 at 07:32

  Min pappa är den bästa pappa man kan tänka sig. Han tog hand om mig och mina systrar under hela vår uppväxt när mamma var sjuk. Nu är han lika engagerad i sina barnbarn, han ställer alltid upp och ger så mycket av sig själv för att hjälpa oss att forma dem till goda medmänniskor. Därför skulle det vara en ära att få ge en tavla som beskriver alla hans goda egenskaper, till honom på fars dag. En Bokstavskaos med blå text skulle jag vilja ge honom.

  Jag håller mina tummar!!!
  Hälsningar Cecilia Aronsson

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 07:43

  Tillsammans med min sambo har vi två fina pojkar. Den första är 2 år och 4 månader och den andra är 5 månader. Vår yngsta son har väldigt svårt att sova på nätterna vilket leder till att jag är uppe extremt många ggr på natten för att få honom att somna om. Så har det varit sedan han föddes, som har blivit att jag är en väldigt trött mamma med kort tålamod. Så då har min underbara sambo bestämt sig för att skicka iväg mig på en spa-resa där jag får njuta och unna mig lite avkoppling. Givetvis vill jag och mina pojkar tacka deras pappa för han gör detta för deras mamma så hon kan komma tillbaka lite piggare och gladare. Och vad är ett bättre sätt än med en tavla som beskriver i ord vilken härlig, generös, omtänksam, god hjärtat, gottegris han är. Gärna med tavlan bokstavskaos med grön text.
  Tack på förhand!
  Karin, Elton och Charlie

  karinholmark@hotmail.com

 • Reply Carina Loven 5 november, 2012 at 07:44

  Skjorta, slips, innetofflor, plånbok, slips, skjorta, tröja, slips…. ja det är de senaste årens presenter till min pappa och mina tre barns bästa morfar!! Hade vart kul att överraska med en Bokstavskaos detta år!! Det är han värd, eller vad tycker du?
  Kram Carina

 • Reply Melinda Andersson 5 november, 2012 at 07:46

  Jag skulle vilja vinna en tavla till min älskade sambo (inom kort fästman!) som är en sån underbar "låtsas" pappa till min dotter på 2 ½ år. Eftersom hennes egen pappa varken har tid eller ork till att träffa henne mer än några timmar varannan helg så är jag oändligt tacksam för att han alltid finns vid hennes sida och hjälper mig att klara av vardagen.

  Dessutom väntar vi nu vårt första gemensamma barn som är beräknat att komma i vår! Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag vilja ge honom en Bokstavskaos med blå text.

  Håller alla tummar & tår som finns på och i min kropp! 😉
  Hälsningar Melinda

 • Reply Eva 5 november, 2012 at 07:54

  Skulle gärna vinna bokstavskaos med svart text till min bäbis far. 🙂 Det är hans första farsdag då vår tjej är 3 månader. Förra året denna dag berättade vi för min sambos far att han skulle bli morfar och han blev så glad, men tyvärr så dog han mkt hastigt i våras och hann aldrig träffa sitt barnbarn… Detta har min sambo tagit fruktansvärt hårt och skulle behöva lite
  uppmuntran! Han är oxå en helt underbar pappa som ställt upp såå mkt på bäbis och mig <3 Han har tagit hand om all matlagning samt städning här hemma sedan bäbis kom och går gärna upp med henne på morgonen så att trött mamma får lite sovmorgon! Han är en underbar nybliven far som verkligen förtjänar att hyllas lite extra en sådan här dag!! <3

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 07:56

  Åh, vilken bra Fars-dagspresent till världens bästa pappa till vår drygt 1 år gamla dotter. Han ställer alltid upp för henne och får henne alltid att skratta =)
  Tavlan bokstavskaos i blått vore perfekt i vår hall. Där skulle han även se den det första han gör när han kommer hem och då bli påmind om hur bra han är.
  Håller tummarna!
  Anne
  annie_81@hotmail.com

 • Reply Agnes Hanson 5 november, 2012 at 08:03

  Åh vilken rolig tävling! jag skulle vilja vinna bokstavskaos, röd till mitt ex som är pappa till min son. efter en jobbig separation skulle han verkligen behöva en fin farsdagspresent och liten pappaboost, det förtjänar han! håller tummarna!

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 08:09

  På min sambo Lukas andra fars dag skulle jag och vår dotter Nelly gärna vilja ge honom tavlan med dymobokstäver. Lukas är en himla härlig pappa som är den bästa på att busa, leka och ta hand om Nelly… om mig oxå:) Nu har vi en liten till i magen som inte ännu vet att denne också ska få världens bästa pappa! Hoppas på vinst så att Nelly och jag kan överraska Lukas med en tavla på fars dagsmorgon när vi ger honom frukost på sängen. Mvh /Karolina, karolina.falkinger@hotmail.com

 • Reply Monia - mamma till Tuvalie 5 november, 2012 at 08:14

  En bra pappa är inte bara glad, busig och kärleksfull mot sitt barn – en bra pappa tar hand om mamman också, och det är precis det min sambo gör! Han är världens bästa pappa till dottern Tuvalie, samtidigt som han låter mig få vila ut och ta igen mig efter att ha burit en skatt i 9 månader och fött fram henne. På alla sätt och vis är han den pappa som verkligen är värd att bli påmind extra ofta om hur fantastisk han faktiskt är 🙂 Den här tavlan skulle bli fin till honom: http://www.barntavlor.se/ovrigt/bokstavskaos.html

  Hoppas 🙂
  moniasundgren@hotmail.com

 • Reply Bland blommiga kaffekoppar och udda pinnstolar... 5 november, 2012 at 08:27

  Åh, kan inte välja om jag vinner. Du får överraska mig =)

  Min pappa ställer ALLTID upp. Allt från att byta däck, fixa julgran, låna ut saker och bara finnas till hands om man är ledsen.

  Önskar alla fick ha en likadan pappa som jag har haft turen att få…

  KRAM Karoline

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 08:28

  http://www.barntavlor.se/ovrigt/bokstavskaos.html

  Denna fina tavla med bokstavskaos skulle jag vilja ge till barnens pappa som är underbar. Han ställer upp för oss som familj alltid. Denna skulle jag vilja att han hade på sitt kontor på jobbet så han kan se hur mycket barnen älskar honom även när han är där.

  Kram Cecilia larssontirri@yahoo.se

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 08:57

  Hej.
  Den tavlan hade varit perfekt till mina barns pappa som varit med om så mycket skit som stroke för något år sen. Och ändå orkar han med barnen, han är en stark man o gör allt för sina barn.dom är hans allt.

  Skulle varit den stora vita tavlan.

  Kram susanne zanna117@hotmail.com

 • Reply camilla 5 november, 2012 at 09:39

  Hej.

  Jag har varken pappa eller morfar kvar i livet så jag skulle vilja ge en "Dynomo" tavla till min sambo, som är världens bästa pappa till våra två barn som tyvärr har få manliga förebilder kvar.

 • Reply Lena 5 november, 2012 at 10:07

  Hej !!

  Klart som korvspad att vi tycker att vår pappa Robert ska vinna denna FINA bokstavskaos tavla!!
  Där våra barn får 2 ord var beskriva sin pappa med sina egna ord och för att mamman tycker tavlan skulle passa perfekt i deras sovrum brevid hans sida av sängen

  Vi hoppas att pappa R vinner tavlan
  Emelie,Tilde,Thea,Robin,Elias,och Simon

  lenakvist79@hotmail.com

 • Reply Jenny 5 november, 2012 at 10:49

  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann den fina tavlan, Bokstavskaos, till min pappa.
  Han är den bästa pappan som finns och han hade verkligen behövt lite uppmuntran. Jag hade varit väldigt stolt om jag fick lov att ge han en sådan fin present.

  Jag håller mina tummar och tår på att det blir min pappa som vinner!

  Kram Jenny

 • Reply M 5 november, 2012 at 11:17

  Jag vill vinna en fina tavla till min underbara pappa. Min pappa är världens bästa, men tyvärr så berättar jag alltför sällan om för honom att han helt enkelt är bäst. En tavla skulle vara ett fint sätt att visa och "föreviga" hur mycket han betyder

  Mvh Maria Larsson

 • Reply Milla 5 november, 2012 at 11:29

  Hej
  Skulle gärna ge bort dynamo tavlan . Den skulle jag ge till min sambo och som är pappa till Mona två guldkorn, som vanligt är jag ute indiska sekunden och har inte hunnit köpa/fixa nån present till honom då denna skulle bli perfekt:)

 • Reply Emelie Johansson 5 november, 2012 at 11:30

  Jag vill jättegärna vinna "Dymobokstäver" till min fina pappa, tycker min mamma. Min pappa är den roligaste av mina föräldrar, vad han än gör så älskar jag att skratta med honom. Men mamma är inte så dum hon heller, men en tavla till min busiga och fina pappa vill jag gärna ge honom i farsdagspresent! /Malte 2 år.

  Vi håller tummarna!
  Kram Mamma Emelie och Malte

 • Reply Mia 5 november, 2012 at 11:32

  Hej!

  Vill gärna vara med och tävla om en tavla ( bokstavkaos i grönt) som present på farsdag från våran son.

  Det är min sambos första farsdag ( vår son blev 4 veckor igår ) och han har allt, så det skulle vara kul att få ge bort en sådan här fin tavla, då han är världens bästa pappa, och sambo så klart. Ställer alltid upp och är omtänksam. Bara för att nämna några bra egenskaper.

  Så nu hoppas vi på tur!

  Kramar från Mia och Fabian

 • Reply SeeSo 5 november, 2012 at 11:43

  Hej, självklart vill jag vara med att tävla om en fin tavla till min underbara sambo. Tavlan skulle vara en present från storasyster Isabella snart 3 år samt från bebisen som ligger i min mage och som kanske väljer att komma ut innan fars dag, eller kanske rentutav PÅ fars dag 🙂

  Tavlan vi skulle vilja ge bort är Bokstavskaos i grönt.

 • Reply Johanna Bylund 5 november, 2012 at 13:37

  Jag skulle vilja vinna en tavla till min nyblivna man och tillika far till vår dotter. De dagar när dottern är extra mammig skulle han behöva få kika på en tavla och läsa om hur underbar han Faktiskt är trots att hon är mammig.

  Tavla Dymobokstäver skulle passa honom bäst!

 • Reply Sophie 5 november, 2012 at 13:44

  ÅÅ, vi skulle vilja pryda vårt hem med http://www.barntavlor.se/ovrigt/dymobokstaver.html
  Så att ALLA ser vilken Fantastisk PAPPA/MAN vi har i vårt hus.

  Han är som en dröm, världens bästa dessutom.
  Ingen är som honom & Vi älskar honom över allt annat. 🙂

  *** Vi har även tipsat om tävlingen på vår blogg.
  http://florafie.blogspot.se/p/jag-tavlar_18.html

  nu håller vi stora som små tummar att alla får se vilken underbar pappa vi har.

  mvh sophie, Hilma & Imilia
  soffan56@hotmail.com

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 15:01

  Chansar på att inte tramsa med en lång motiveringsramsa. Som nybliven 2barnsmor är problemet att hinna därför vore det underbart att vinna! Dymotavlan är ju ursnygg

 • Reply Maria EW 5 november, 2012 at 15:38

  Jag skulle så gärna vilja ge mina barns pappa en tavla med bokstavskaos i svart! Just därför att han borde få bli påmind om alla fina egenskaper han har, även alla de gånger vi glömmer att berätta det för honom…

  Hoppas på turen!

 • Reply Denice K 5 november, 2012 at 16:14

  Jag har inte min pappa kvar i livet och mina barns pappa har jag tyvärr ingen kontakt med.
  Mina barn har en underbar manlig förebild och de är deras farfar!
  Han betyder mycket för mina barn och alla hans fina egenskaper får gärna stå på tavlan bokstavskaos i den behagliga färgen grön.
  Kram!
  Denice purpleberry@live.se

 • Reply Maggi 5 november, 2012 at 16:45

  En tavla med dymobokstäver skulle jag vilja ge till mina barns pappa <3 Min lilla motivering…

  För han är helt klart den bästa pappa mina barn någonsin kunnat önska sig <3

  Hoppas på tur, Mvh Maggi
  maggan_20@hotmail.com

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 16:49

  Från FB-sidan: Hej jag har försökt att lägga in en kommentar på bloggen men går inte! undrar om det funkar att lägga den här?
  jag skulle i så fall vilja ge mina barns pappa en dymotavla för att han är den underbaraste pappan till två små tjejer och en liten ängel..

  Kram Evelina

  Skriver även med namn och mail till mig om han blir den lyckliga vinnaren!

  Evelina Persson mail adress: coftan92@hotmail.com

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 18:19

  Jag skulle vilja ge min pappa denna då det inte funnits en ända dag i mitt liv som han inte varit där för mig. han ställer alltid upp på oss och även när han är dålig är det inget hinder för honom att han ställer upp på alla. Jag hade inte levt det livet ja lever idag utan honom. Tack pappa. Kram din dotter Frida Carlsson. Smile_frida1984@msn.com

 • Reply Jeanette 5 november, 2012 at 18:54

  Min pappa är min bästa vän och jag tror visserligen inte alla hans underbara egenskaper får plats på en tavla, men det e ju en bra början =) Hade jag vunnit så hade jag valt pappas favoritfärger, svart och rött i bokstavskaos =)

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 19:03

  Till min underbara pappa och mina barns morfar som tyvärr drabbats av sjukdom som kräver att vi påminner om att vi finns här och att vi älskar honom varje dag.
  Han gillar bokstäver så det får bli en önskan om bokstavskaos. Å jag tror att svart med inslag av rödmarkerade ord skulle passa fint.
  Kramar Elin Svensson

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 19:05

  Min man är den underbaraste pappan till våra 2 barn. den största anledningen stt jag skulle vilja ge han något han kan spara är för förra veckan så fick vi reda på att vi har en bulle i ugnen. inte planerat men vi är så lyckliga och jag vill visa att jag uppskattar han lite extra just den här farsdag 🙂
  Svart bokstavskaos.

 • Reply Lisa 5 november, 2012 at 19:10

  Världens bästa
  Pappa, Svärfar, Morfar
  skulle bli superglad med en liten glädjetår i ögonvrån av att få en "Bokstavskaos-ljusblå" med alla fina ord, vad just vi tycker och känner just för honom ♥

  Vi håller tummarna
  oberg_lisa@hotmail.com

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 19:10

  Min underbara sambo skulle jag vilja ge ett "pappa" bokstavskaos i grönt. Ingen kunde nog gissa att denna kille skulle bli en sådan fantastiskt underbar och omtänksam pappa till vår 1,5 åriga son. Vårt hem är fyllt med skratt och bus från mina killar.

  Kram
  Ellinor & Oscar

 • Reply Nellie 5 november, 2012 at 19:10

  Jag skulle vilja vinna en tavla med Dymobokstäver som min 2 åriga dotter kan ge sin pappa i fars-dag present på söndag. Han är en underbar pappa/sambo och vi väntar nu vårat andra barn tillsammans. Han finns alltid där för oss familjen, han är helt enkelt bäst! Denna fina tavla med några av hans egenskaper skulle vara en fin present till honom från hans familj.

  Håller tummarna!

  nellie.mikaela.hane@gmail.com

 • Reply BejbyBoo 5 november, 2012 at 19:13

  Jag önskar vinna en "Bokstavskaos med färg" (blå) till min man.
  För fyra år sedan firade vi fars dag med hans pappa för sista gången. Dagen efter satt vi vid hans säng när han somnade in för gott.
  Drygt en månad senare föddes vår första dotter.

  Fars dag har en väldigt speciell betydelse för oss i och med det här och jag skulle så gärna vilja hylla honom med en fin tavla!

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 19:14

  Min sambo förtjänar den bästa presenten och det är verkligen en sådan tavla. Han förlorade sin mamma i början av året och det i samband med att vi fick plus på Stickan. Han blev pappa för första gången nu den 27 oktober och det stödet han gav mig under hela grviditeten och även nu efteråt är helt otroligt för att vara förta barnet pappa. Han är även världens bästa styvpappa till min son<3 skulle blivit så otroligt glad att vinna en sådan tavla till honom <3

  Skulle vilja vinna bokstavskaos vit bakgrund med blå
  Text 🙂

  Med vänlig hälsning, Sanna
  Sanniz6@hotmail.com

 • Reply Kickan i Sollefteå 5 november, 2012 at 19:21

  Perfekta farsdags presenten! Till min far som alltid
  ställt upp. Vi har inte haft så bra relation förut utan de är nu dom sista åren den har blivit kanon! Tyvärr alldeles försent 🙁
  Därför skulle de va underbart att vinna en sån fin tavla till honom för att visa min kärlek till honom den korta tid han har kvar <3
  Tavlan jag skulle vilja ha om jag vinner är den stora vita tavlan m orange i sig fast med blå text<3

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 19:23

  Hej, jag skulle gärna vilja ge en tavla till min man på söndag för han går mot strömmen och har varit hemma ett år med vardera med båda våra barn. Han sköter all markservice hemma, Medan jag arbetar och pendlar långt varje dag. Jag tror att han skulle bli superglad för bokstavskaos i blått!
  camillaandren@yahoo.se

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 19:27

  Jag och våran dotter Maja skulle så himla gärna vilja vinna denna underbara tavla. Vi väntar vårat andra barn i Mars och kan väll säga att min man har ett helt fantastiskt tålamod med mig just nu;) hormonerna sprutar och ändå är han alltid glad och den bästa pappan och make man kan önska sig. Nu på söndag är det hans tur att få bli ompysslad av sina tjejer!
  Skulle önska bokstavskaos, vit bakgrund med blå text.
  Tack!
  Hälsningar Maja och Anna
  annanorden82@hotmail.com

 • Reply Charlotta med 7 5 november, 2012 at 19:33

  Jag önskar att mina 7 barn skulle vinna BOKSTAVSKAOS (med vit bakgrund och blå text) åt sin pappa (och min sambo) – som kämpar på med oss allihopa i vårat ständiga (vardags)KAOS!! 😉

 • Reply Cajsa 5 november, 2012 at 19:41

  Dymotavlan skulle bli en fantastisk present till min man,
  jag skulle bli så lycklig om jag den till honom vann.
  Mina barn får välja vilka ord det ska stå,
  innan min man den av oss alla tre ska få.
  Snygg, chipsälskare, pappan som är bäst,
  och som om flygplan garanterat vet mest.
  Sol eller skidor på semestern det kvittar,
  bara vi en resa med flyg till oss hittar.
  Vår pappa är en riktigt charmör,
  framför allt när han i vår röda bil kör.
  Det finns många egenskaper som på listan kan uppföras,
  frågan är då bara hur lång dymotavlan kan göras?

  Mvh
  Cajsa
  c.wramdemark@hotmail.com

 • Reply Pernilla Hedman 5 november, 2012 at 19:44

  Önskar vinna bokstavskaos -röd text- åt mina barns pappa som dagligen i ord och handling ger oss all sin kärlek och mer därtill <3

 • Reply E-L 5 november, 2012 at 19:54

  Jag skulle gärna vinna Bokstavskaos med blå text till min sambo. Han är en fin pappa som sätter vår dotter framför allt. Skulle vara så fint att få ge honom en personlig tavla på fars dag. För att visa hur mycket han betyder för oss och hur viktig han är.

  pemms66@yahoo.com

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 19:56

  Vill vinna en bokstavskaos med grön text till min pappa, som även är morfar och farfar. Grön för att den skulle passa bäst in i mina föräldrars sovrum så att pappa kan se den varje morgon och ge honom en påminnelse om att vi älskar honom trots att han numera efter tre strokes som han fått kämpa sig tillbaka till livet och lära sig gå och äta igen, och ännu inte är fullt återstäld efter den senaste.

  Elin / elin_engstrom(snabela)yahoo.se

 • Reply Vicky 5 november, 2012 at 20:12

  Jag skulle vilja vinna en till min pappa.
  Inte bara för att han är (för mig) den bästa, utan även för att vi bor 30 mil ifrån varandra och han ska kunna ha något att se på varje dag vi inte ses.
  Det är han värd <3

  vicky@levelbreak.com

 • Reply SKOGSHUSET 5 november, 2012 at 20:34

  Vilken underbar present till min sons pappa (min man)! Lilleman ser upp till sin far och dyrkar honom som bara en treåring kan göra. Kommer själv ihåg när pappa var den enda sanna hjälten som klarade allt och inte var rätt för något! Bokstavskaos i grönt skulle påminna honom om att han är världens bästa pappa även de dagar då det känns tungt att vara pappa:-)
  Kram Tesse

 • Reply Ann-Charlotte 5 november, 2012 at 20:40

  Jag och min dotter skulle vilja vinna en Dymotavla till våran underbara sambo/pappa. HAn jobbar borta mån-fre varje vecka. Vi är ifrån varandra mycket och på helgerna är det fullt upp. Denna tavla kan han ha på jobbet och kika på när han saknar oss.

 • Reply FridaK 5 november, 2012 at 20:43

  Jag och min dotter vill ge Dymotavlan till vår bästaste man/pappa. Han sätter alltid sin dotter först och har alltid tid.

 • Reply Moncan80 5 november, 2012 at 21:24

  skulle vilja vinna dymotavlan. För ha e helt underbar med sin dotter. Och så firar han din förssta fars dag för hans prinsessa är bara 3 månader.

 • Reply reasonstobebeautiful 5 november, 2012 at 21:38

  Jag och dottern skulle väldigt gärna ge en bokstavskaos med grön text till hennes pappa. En pappa som är och gör allt det mamma (alltså jag) intehinner med eller orkar. Som gör det där städrycket som verkligen gör skillnad och som överraskar med det oväntade. Men kanske framförallt alltid väljer en lekstund på golvet framför alla tänkbara onödiga måsten i världen! Varje gång!

 • Reply syster yster 5 november, 2012 at 21:38

  Om jag vinner/ barnens pappa vinner. Så vill jag svart bakrund med vita bokstäver. Min sambo och barnens pappa är världens bästa därför att han har under detta år fått fixa hela familjens göromål, därför att jag har tillbringat x antal dygn på sjukhus med vår yngsta son 3,5 år som har cancer. Diagnosen fick han i maj 2012 och har nyss gjort sin ( hoppas vi) sista cytostatikabehandling ( cellgifter) . Han är världens bästa, omtänksamaste och kärleksfullaste pappan som barnen kan ha. Han har fått utstå mycket känslor och hopp och förtvivlan. Att kunna vara den klippa vi behöver när allt bara känns hopplöst och förtvivlat när man inte vet om man är en hel familj när morgondagen kommer eller om denna hemska orättvisa sjukdom har fått grepp om lillemans själ och hjärta. Så ett bokstavskaos skulle vara perfekt som symbol i vårt livs vardagshemmakaos 🙂
  Om vi vinner så har jag mailadress svea-72@hotmail.com

 • Reply Linda 5 november, 2012 at 21:47

  Jag skulle så gärna vilja vinna en bokstavskaostavla (i grönt och svart)till min pappa som (så många andra pappor) är den bästa man kan tänka sig. En av hans absoluta bästa egenskaper är att han sprider en känsla omkring sig att allt är möjligt eller att det fixar sig, hur tungt och omöjligt allt än känns och verkar. Han är en glad, fixig, positiv, omtänksam, självständig, påhittig och snäll pappa. Den bästa man kan tänka sig helt enkelt.

  Tack snälla för en så härlig blogg! Man blir alltid lika glad när det finns ett nytt inlägg att läsa. När jag själv inte tar mig i kragen med allt pyssel och mys jag skulle vilja göra räcker det långt med att gå in och läsa din blogg och se vad du hittat på :o).

  Linda

 • Reply Sara Andersson 5 november, 2012 at 21:54

  Min pojkvän har tre egna barn som han är en underbar pappa åt. Men utöver det så har han tagit min dotter till sig och är en lika underbar pappa åt henne. Hennes biologiska pappa bryr sig inte om henne ett dugg och det hade varit så underbart kul att kunna få ge pojkvännen en farsdagspresent från alla barnen som verkligen kunde beskriva honom. Muggar och t-shirts i all ära, men en tavla som beskriver varför han är världens bästa pappa och som påminner honom om barnens kärlek även gråa dagar slår allt.

  Om vi vinner så skulle jag välja ett bokstavskaos med blå text.

 • Reply Linda Söderberg 5 november, 2012 at 21:57

  Jag skulle vilja vinna tavlan bokstavskaos med blå text för att ge från min ettåriga dotter till hennes pappa. Han ska snart gå på pappaledighet och det vore kul att uppmuntra honom med en tavla då han ibland kan känna sig lite osäker på hur det kommer gå. Jag är inte ett dugg orolig för han är så mån om andra, speciellt barn och djur.

 • Reply Anonym 5 november, 2012 at 22:50

  Hej

  Några minuter kvar till midnatt och jag tar chansen att låta mina barn få ge sin ällskade pappa en så så fin farsdagspressent. Tavlan skulle ge oss och honom stor glädje och ge oss möjligheten att tala om hur mycket vi älskar honom.

  Om vi vinner så skulle jag välja ett bokstavskaos med orange text

  Hälsningar
  Marie marie.lindberg@bredband2.com

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.