lantliv

Vinterns återkomst

 

För ett par veckor sedan var våren på stark frammarsch. Och jag trodde nog att vintern var över för den här säsongen. Men så förra helgen öppnade sig himlen här och under två dagar kom drygt 30 cm med tung blötsnö, och jag skottade så att träningsvärken kom löpande som ett hungrigt vildsvin.

Men jag gillar verkligen att snön kom tillbaka. Varför? Jo, för nu kommer vårens ankomst att bli riktigt tydlig. Och jag gillar kontraster. På dagarna skiner solen och värmer så mycket att jag kan sitta utan jacka i solväggen och lyssna på det konstanta droppander från den smältande snön på taket. På nätterna kommer vintern fram igen och sprider rikligt med minusgrader över nejderna. Det är precis som en brottningsmatch mellan vintern och vår. Men när snön väl är borta så har våren vunnit och jag övertygad om att den är här för att stanna.

//Sofia ♥

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply InwaDesign 11 mars, 2016 at 08:08

  Håller med dig, jag vill märka när våren kommer. Snödropp och framtinat grus och gräs som sakta blir mer och mer. Idag ska vi skotta fram uteplatsen så att vi snart kan sitta där med näsan mot solen☺ ha en fin helg/ Ninni

  • Reply Sofia Brolin - hildashem.se 11 mars, 2016 at 10:37

   Precis! För varje dag som solen värmt så syns det lite mer grus och gräs. Det är hoppfullt!
   Mysigt att sitta ute i solen. Om det blir sol i helgen får det bli en stund i solen. 🙂
   Trevlig helg till dig!
   Kram Sofia

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.